Ponte Vecchio

Adres
Nieuwezijdsvoorburgwal 136
1012SH Amsterdam
Telefoon
020 427 7956
Dinerbon.com Amsterdam Ponte Vecchio
Dinerbon.com Amsterdam Ponte Vecchio
Dinerbon.com Amsterdam Ponte Vecchio
Dinerbon.com Amsterdam Ponte Vecchio
Dinerbon.com Amsterdam Ponte Vecchio

Het gezellige restaurant Ponte Vecchio ligt op steenworp afstand van het Paleis op de Dam in onze hoofdstad Amsterdam. Zoals de naam u waarschijnlijk al deed vermoeden, kunt u hier terecht voor verrukkelijke Italiaanse specialiteiten. Ponte Vecchio betekent overigens ‘’oude brug’’. Het restaurant staat bekend om haar vriendelijke bediening en smakelijke gerechten voor een goede prijs. U kunt er nu ook betalen met uw Dinerbon.

Iedereen die van écht Italiaans eten houdt, is bij restaurant Ponte Vecchio op de juiste plek. Dit is vooral zo als u een liefhebber bent van een sappig stukje biefstuk. Op de kaart staat namelijk heerlijke entrecote, rib eye, ossenhaas en T-bone, allen bereid op traditionele Italiaanse wijze. Proef het zelf met uw Dinerbon! Uiteraard kunt u er ook gewoon een romige pasta of knapperige pizza bestellen. Alles is dagvers en heerlijk van smaak. Zowel bij de pasta’s als de pizza’s heeft u ruim de keus uit zowel klassieke als moderne opties. Wat dacht u van een tagliatelle met eekhoorntjesbrood of een pizza met scampi en rucola? Sluit de maaltijd af in stijl met de huisgemaakte tiramisu! Reserveer nu bij Ponte Vecchio en neem uw Dinerbon mee.

De centrale ligging van restaurant Ponte Vecchio maakt het de ideale plek om te verzamelen voor een avondje uit. Kom eerst gezellig eten met uw Dinerbon en ga daarna naar één van de vele theaters, bioscopen of clubs die Amsterdam rijk is. Het team van Ponte Vecchio hoopt binnenkort een perfect Italiaans diner voor u te verzorgen!