Quies Tea Tearoom

Adres
Frederik Hendrikstraat 24
1052HV Amsterdam
Telefoon
020 7851869
Dinerbon.com Amsterdam Quies Tea Tearoom
Dinerbon.com Amsterdam Quies Tea Tearoom
Dinerbon.com Amsterdam Quies Tea Tearoom

Aan de Frederik Hendrikstraat in Amsterdam vindt u Quies Tea Tearoom. U kunt hier vanaf nnu ook terecht met uw dinerbon! De Tearoom is open op zaterdag en zondag van 11:00 uur tot 19:00 uur. U kunt op deze tijden dus gerust eens binnenspringen met uw dinerbon. Het is een plek waar jong en oud gezellig samen kunnen komen. De rustige en sfeervol ingerichte Tearoom zorgt voor een ontspannen plek, dit komt voornamelijk door de combinatie van donkere en lichte kleuren. Verder ziet de Tearoom er netjes en verzorgd uit. Het is ideaal om hier eens met vriendinnen bij te kletsen of even tijd door te brengen met uw ouders. Heeft u een probleem of juist een vraag? Dan helpt de gastvrije bediening u graag! Als u een complimentje wilt geven is die natuurlijk ook altijd van harte welkom!

Over het algemeen worden er theeën verkocht van Daarjeling, Assam, China en Taiwan. Hier komen de theesoorten bijvoorbeeld van verschillende tuinen zoals Rohini, Gopaldhara en Goomtee, maar ook van buskruit of traditionele specialiteiten zoals Long Jin Shi Feng. U betaald dus echt bijzondere soorten thee met uw dinerbon! De echte kenner weet wat hij of zij drinkt, maar kent u deze theesoorten niet dan bent u natuurlijk ook altijd van harte welkom om deze te komen proeven.

Neem mee wie u wilt, maar het belangrijkste is geniet en ontspan en verzilver zeker uw dinerbon bij het leuke Quies Tea Tearoom!