Rangoli

Adres
Haarlemmerstraat 11
1013 EH Amsterdam
Telefoon
020 - 6223776
Dinerbon.com Amsterdam Rangoli
Dinerbon.com Amsterdam Rangoli
Dinerbon.com Amsterdam Rangoli

Met uw dinerbon in hartje Amsterdam genieten van Indiase specialiteiten? Dat kan bij Indian Restaurant Rangoli. Wij zijn gevestigd vlakbij het Centraal Station in de Haarlemmerstraat. Als u de trein uit stapt kunt u zo verder reizen naar India, in het klein dan natuurlijk. Dankzij onze heerlijke gerechten en het typische interieur waant u zich zo een avondje in India. Wij hebben een gerenommeerde keuken die een perfecte Indiase fine-dining ervaring levert aan de gasten. Wij proberen dan ook innovatieve kooktechnieken te combineren met traditionele recepten. Het eindresultaat waar wij naar streven is een prachtig gekruid Indiaas gerecht met veel smaak, dat we vervolgens op fraaie wijze presenteren aan onze gasten. Volgens ons rust de kracht van de Indiase keuken in het op de juiste manier gebruiken van kruiden en specerijen. Dit is een ware kunstvorm, die wij dagelijks beoefenen bij Rangoli. Kom met uw Dinerbon dus genieten van heerlijke Indiase gerechten die perfect gekruid zijn.

Dagelijks proberen wij de grenzen van de Indiase keuken te verleggen, zonder het respect voor deze uitgebreide keuken uit het oog te verliezen. Wij malen onze eigen kruiden en we prepareren onze eigen kruidenpasta’s. Zo kunnen wij onze gasten een optimale smaakbeleving garanderen. U kunt bij ons genieten van gerechten uit het noorden én het zuiden van India, elk met hun eigen karakteristieken uiteraard. Kom bij ons ervaren hoe we bij Rangoli de Indiase keuken herdefiniëren!

Laat u een avond op Indiase wijze in de watten leggen met uw dinercheque bij Rangoli. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen!