Restaurant Chicanos

Adres
Korte Leidsedwarsstraat 105
1017PX Amsterdam
Telefoon
020-4200435
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Chicanos
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Chicanos
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Chicanos
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Chicanos

Midden in het centrum van Amsterdam, in de buurt van Leidseplein, kunt u gezellig dineren bij Tex-Mex Restaurant Chicanos. Dit kan ook met uw Dinerbon! Het is de ideale plek om met een divers gezelschap te eten, want de menukaart is op zijn zachtst gezegd veelzijdig. U kunt authentieke specialiteiten van maar liefst vier verschillende landen bestellen; Argentinië, Italië, Spanje en Mexico. Welk gerecht u ook kiest, het voelt sowieso alsof u op reis bent!

Restaurant Chicanos is doordeweeks geopend tussen 12:00 en 1:00, in het weekend tussen 11:00 en 3:00. U kunt er dus niet alleen dineren, maar ook een biertje of cocktail drinken op ieder moment van de dag. Als u op het terras gaat zitten, kijkt u uit op het stappende publiek dat voorbij komt. Restaurant Chicanos is bij uitstek een handige plek om met uw Dinerbon een hapje te eten voordat u de hort op gaat in onze hoofdstad. In de buurt zitten namelijk meerdere theaters, concertzalen en clubs. Begin het weekend goed bij Chicanos! Op de menukaart staat een grote variëteit aan smakelijke gerechten die u meteen in de zomerse sferen zal brengen. De echte carnivoor is hier goed op zijn plaats, want u kunt een sappige Argentijnse steak bestellen tot maar liefst 400 gram. Het kan allemaal met uw Dinerbon.

De Mexicaanse keuken is ook goed vertegenwoordigd bij Restaurant Chicanos. U kunt kiezen uit nacho’s, fajita’s, taco’s, enchilada’s en burritos. Allen royaal geportioneerd en pittig van smaak. Wilt u van meerdere landen een specialiteit proeven? Ruil dan uw Dinerbon om voor een driegangendiner!