Restaurant Da Antonio

Adres
Singel 492A
1017 AW Amsterdam
Telefoon
020 625 5094
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Da Antonio
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Da Antonio
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Da Antonio

Aan de Singel 492A in het centrum van de mooie stad Amsterdam treft u restaurant Da Antonio aan. Restaurant Da Antonio is een echt grootstedelijk Italiaans restaurant, waar u in een laagdrempelige setting kunt genieten van Italiaanse specialiteiten. De muren van het restaurant zijn versierd met illustraties en de witte stenen vloer geeft het geheel een echt Italiaanse feel. Omdat restaurant Da Antonio redelijk centraal gelegen is, zijn er vele mogelijkheden om een bezoek aan Da Antonio met uw dinerbon te combineren met een dag uit in de stad. U hoort het goed, bij Da Antonio is uw dinerbon het gehele jaar door meer dan welkom! Neem plaats na een lange dag shoppen, wandelen of musea bezoeken in de stad of ga juist lekker tussendoor lunchen bij Da Antonio om op die manier op te laden voor de rest van de dag.

De gerechten die op het menu staan bij restaurant Da Antonio sluiten helemaal aan bij wat u zou verwachten van een echte Italiaan. Een groot assortiment aan verschillende pizza’s, verse pasta’s en andere traditionele Italiaanse gerechten. Een aangename verassing is dat ze bij Da Antonio ook lekkere Hollandse pannenkoekjes serveren. Dit is een leuke afwisseling van de Italiaanse gerechten en het is de enige plek waar u met uw dinerbon kunt gaan eten waar u deze combinatie aan zult treffen.

Kom zelf de mogelijkheden ontdekken bij restaurant Da Antonio en kom langs met vrienden, familie, collega’s of andere bekenden voor een gezellig maal. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinerbon mee te nemen want daar kunt u aan het eind van een geslaagde avond de rekening mee betalen!