Restaurant De Halve Maen

Adres
Sloterweg 1345
1066CM Amsterdam
Telefoon
020-6153821
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant De Halve Maen
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant De Halve Maen

Restaurant De Halve Maen is een gezellig grand café, gelegen aan de rand van Amsterdam in het kleine dorpje Sloten. U kunt hier ook met uw Dinerbon terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Met de vertrouwde menukaart kunnen zowel jong als oud, vleeseters als vegetariërs uit de voeten. Restaurant De Halve Maen is dus bij uitstek een geschikt restaurant om met een divers gezelschap te gaan eten. Ze hebben zich bovendien ook gespecialiseerd in groepsarrangementen voor feesten en partijen. Hoe dan ook, vergeet niet om uw Dinerbon mee te nemen!

Bij Restaurant De Halve Maen kunt u uw diner precies naar wens inrichten aan de hand van de a la carte menukaart. Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Daar houdt het keukenteam dan graag rekening mee. Op de veelzijdige menukaart vindt u allerlei vertrouwde gerechten zoals tournedos, varkensoester, zalm en slibtongetjes. Bent u vegetariër? Ga dan bijvoorbeeld voor de pastaschotel met prei, paddenstoelen, olijfolie en kaas. Overigens kan de echte vleeseter ook goed uit de voeten bij Restaurant De Halve Maen. Ruil bijvoorbeeld uw Dinerbon om voor een mixed grill van varkenshaas, biefstuk, kipfilet, spareribs, Vlaamse friet en salade. U zult dit restaurant in ieder geval niet hongerig verlaten!

U kunt trouwens ook lekker komen lunchen bij Restaurant De Halve Maen. Neem ook dan gerust uw Dinerbon mee! Voor een extra feestelijke maaltijd is er de ‘’Originele Amsterdamse Lunch’’ met tomatensoep, wit bolletje boerenbeenham, krentenbol met Old Amsterdam kaas en nog veel meer. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om één van de warme gerechten of gewoon een pistoletje te bestellen.