Restaurant At James

Adres
Damrak 45
1012LK Amsterdam
Telefoon
020 428 3118
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant At James
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant At James
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant At James
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant At James
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant At James

Restaurant At James is een levendig grillrestaurant midden in het centrum van Amsterdam. U vindt deze eetgelegenheid op steenworp afstand van het Centraal Station. Zoekt u nog een leuke plek om te gaan eten na een dagje uit in onze hoofdstad? Kom dan met uw Dinerbon naar Restaurant At James! Op de zeer gevarieerde menukaart vindt u vooral gegrilde vlees-, kip- en visgerechten en hamburgers. Overigens kunnen vegetariërs ook gewoon bij Restaurant At James terecht. Reserveer nu en geniet van een heerlijk diner met uw partner, vriend(in) of familie. Neem ook uw Dinerbon mee!

Bent u ook zo dol op een lekker stukje biefstuk? Dan moet u bij Restaurant At James zijn! In de keuken worden namelijk alleen producten van topkwaliteit gebruikt. Onder de Argentijnse steaks vindt u onder andere ribeye, entrecote en t-bone steak. Sommige biefstukken kunt u zelfs in 500 gram bestellen! De grote eter is bij Restaurant At James aan het juiste adres met zijn of haar Dinerbon. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om onbeperkt spareribs te bestellen. Kies daarbij of u de zoete of pittige marinade wil. U kunt ook een driegangenmenu met soep, biefstuk en een dame blanche bestellen. Dit kan al voor €21,95 óf in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk.

Iedereen kan zich thuis voelen bij Restaurant At James. Als u meer zin heeft in een lekker stukje vis kunt u onder andere gegrilde gamba’s of gegrilde zalm bestellen. De vegetariër kan gaan voor rijst met gewokte champignons, broccoli, bloemkool, paprika en kruiden. De uitstekende bediening zorgt er voor dat alles naar wens is!