Restaurant La Vina

Adres
Maasstraat 72
1078 HL Amsterdam
Telefoon
020 - 6620448
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant La Vina
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant La Vina
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant La Vina
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant La Vina

Als u trek heeft in niet zomaar een glas wijn moet u snel in de auto stappen en afreizen naar wat in de volksmond het Mekka van de wijn wordt genoemd. Het gaat hier natuurlijk om de Rivierenbuurt van Amsterdam. Het restaurant La Viña om specifiek te zijn. Genoegen nemen met een gewone huiswijn is doodzonde vond La Viña toen ze net begonnen. Ze zijn toen hun wijn collectie gaan uitbreiden en het eind resultaat is de grootste collectie wijnen van heel Nederland. Doe dat maar eens na, Gall & Gall. Kom snel langs om te nippen aan een glas wijn waar u de naam niet van uit kunt spreken. U bent natuurlijk ook welkom als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Door hun grote wijn collectie krijgen ze een hoop gasten die even komen snuffelen maar het is uiteindelijk de keuken die regelmatig terugkomende gasten van ze maakt. In de keuken worden namelijk gerechten gemaakt die perfect aansluiten op de wijnkeuze. Wat men daardoor vooral veel doet is smullen. Wat let u om ook onderdeel te worden van deze grote groep vaste gasten?

U bent van harte welkom om een heerlijke lunch van twee gangen te komen nuttigen maar tijdens het diner wordt alles uit de kast getrokken om een drie tot vier gangen menu voor u op tafel te toveren.

Kom dus snel langs en bemachtig één van die felbegeerde tafels om een diner van ongekende kwaliteit te komen eten. U bent ook van harte welkom als u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.