Restaurant Looks

Adres
Binnen Bantammerstraat 7
1011 CH Amsterdam
Telefoon
020 320 0949
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Looks
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Looks
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Looks
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Looks

Restaurant Looks is een fijne ontmoetingsplek en eetgelegenheid in de binnenstad van Amsterdam. Het zit op steenworp afstand van het Centraal Station, wat het de perfecte eindbestemming maakt van een stedentripje in onze hoofdstad. Overigens kunnen buurtbewoners ook bij Restaurant Looks terecht met hun Dinerbon! Echte fijnproevers zijn hier aan het juiste adres. De menukaart bestaat uit Franse klassiekers en mooie seizoensgerechten. Ondanks het hoge culinaire niveau heeft het restaurant de losse informele sfeer weten te behouden. Ook u bent hier van harte welkom voor een overheerlijk diner! Neem dan gerust uw Dinerbon mee.

U kunt van maandag tot en met zaterdag bij Restaurant Looks terecht vanaf 18:00. U kunt nu meteen even reserveren via de website. De bijzondere inrichting is alleen al reden genoeg om een bezoekje te brengen aan Restaurant Looks. Het restaurant bestaat uit allerlei niveauverschillen verbonden met trappetjes. De ruimtes hebben een eigen karakter en doorkijk. Door veel spiegels en het gebruik van verlicht glas ontstaat er een eenheid. Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk eten in ruil voor uw Dinerbon. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals eendenborst, heilbot en steak tartaar. Voor de liefhebber hebben ze ook een hele Canadese kreeft met pommes neuf, witte koolsalade en wortelcrème.

Wilt u echt een keer uitgebreid tafelen met uw Dinercheque? Ook dan bent u bij Restaurant Looks aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld op culinaire ontdekkingsreis met chef Maykel door middel van een proeverij van vier gangen. Bestel daar ook vooral een bijpassend wijnarrangement bij!