Restaurant Los Argentinos

Adres
Leidsekruisstraat 7-9
1017 RE Amsterdam
Telefoon
020 - 6223375
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Los Argentinos

Sinds 1982 is in de Leidsekruisstraat in Amsterdam restaurant Los Argentinos gevestigd. In dit sfeervolle Argentijnse restaurant wordt u zeven dagen per week ontvangen met de typische warme Zuid-Amerikaanse gastvrijheid. U bent er ook van harte welkom als u wilt dineren met uw Dinerbon. Los Argentinos is niet zomaar een grillrestaurant of steakhouse, maar een complete en onvergetelijke beleving in een sfeervolle ambiance. In het weekend kunt u zelfs helemaal in de Zuid-Amerikaanse stemming komen door de live Latin muziek.

Restaurant Los Argentinos laat u kennis maken met sappig vlees, verse vis en overheerlijke wijnen. Dit kan ook met uw Dinerbon. De chef-kok is een echte kenner van de authentieke Argentijnse keuken en wilt u graag op culinair gebied verassen. Op de menukaart staan een aantal smakelijke koude en warme hapjes, waaronder empanadas en meloen met ham. Als u hoort wat de hoofdgerechten zijn, zal het water u in de mond lopen. Vooral als u een echte carnivoor bent! Ze hebben onder andere spareribs, lamskoteletten, kipspiesen en natuurlijk Argentijnse biefstuk. Laat u verassen door één van de traditionele steaks, waarbij u zelf de grootte mag bepalen tot maar liefst 500 gram.

Los Argentinos staat bekend om haar ‘’Stone grills’’. Deze kunt u ook met de Dinerbon bestellen. U krijgt dan een eigen steengrill waarop u zelf allerlei vleeswaren kunt grillen. Dit is een leuke manier om een gezellig avondje uit met vrienden door te brengen. Ga daarna door naar één van de poptempels, kroegen of clubs die de Amsterdamse binnenstad te bieden heeft.