Restaurant Semai

Adres
Papaverhoek 35
1032JZ Amsterdam
Telefoon
020 7866625
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Semai
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Semai
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Semai
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Semai
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Semai

Wilt u uw dinerbon graag inzetten om een nieuwe keuken te ontdekken met vele bijzondere smaken, geuren, kleuren en tradities? Dan vindt u het misschien leuk om met uw dinerbon te gaan eten bij het nieuwe restaurant Semai aan de Papaverhoek 35 in Amsterdam Oost. Restaurant Semai is een Oost-Afrikaans restaurant dat traditionele gerechten serveert in een typisch afrikaanse setting. Wanneer u het restaurant binnen loopt waant u zich door de inrichting en de geuren echt in Afrika. Zo is er bijvoorbeeld een gedeelte van het restaurant gereserveerd voor een traditionele Afrikaanse koffie ceremonie, waarbij de koffiemolen direct voor uw neus worden gemalen. Voor een culturele smaaksensatie bent u bij restaurant Semai dus aan het juiste adres.

Op het menu vindt u zoals eerder gezegd traditionele Oost-Afrikaanse gerechten. Deze worden op originele wijze geserveerd in grote houten schalen. Bij sommige gerechten worden een soort pannenkoekjes geserveerd waarmee u het eten kunt eten. Een voorbeeld van een gerecht van het menu is de ‘tsebhi derho – dorowot’. Dit is een gerecht van gestoofde kip met gekruide boter. Traditioneel gezien is dit een bruiloftsgerecht! Wat bijzonder is aan de kaart van restaurant Semai is dat minstens de helft van de gerechten vegetarisch zijn. U kunt onder andere genieten van het vegetarische gerecht ‘tumtumo’. Dit zijn linzen met knoflook in een traditioneel gekruide saus.

Wilt u met uw dinerbon een echt culinair avontuur beleven, dan moet u echt eens een bezoek brengen aan dit nieuwe en bijzondere Afrikaanse restaurant in Amsterdam. Uw dinerbon is van harte welkom dus vergeet deze niet mee te nemen naar restaurant Semai!