Restaurant Simpel

Adres
Ferdinand Bolstraat 11
1072 LA Amsterdam
Telefoon
020 - 6720672
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Simpel
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Simpel
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Simpel

Voor een simpele ervaring die simpelweg voorzien is van een simpele maaltijd moet u bij het simpelste restaurant van Nederland zijn. Dit is natuurlijk restaurant Moeilijk in Amsterdam. Nee. Restaurant Simpel in Amsterdam. Het restaurant dat al meer dan 12 jaar in het hartje van de Pijp is gelegen, één van de meest levendige wijken van de hoofdstad, weet precies hoe ze u een onvergetelijke avond moeten bezorgen. Het is dan ook zeker de moeite waard om hier te betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Het restaurant is heel simpel gelegen tussen een groot aantal bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Het ligt bijvoorbeeld op loop afstand van de Albert Cuyp af, de gezelligste straatmarkt van Nederland. Hier komen dan ook met regelmaat de ingrediënten die de keuken gebruikt vandaan. De reden hiervoor is dat deze producten vaak uit de streek komen en de duurzaamheid gewaarborgd kan worden door het keuken team. Duurzaamheid is immers een zeer belangrijk punt voor Simpel. Puurheid en eerlijkheid is waarmee Simpel zich van de rest onderscheid. Er gaan geen producten de spreekwoordelijke pan in zonder dat hier de geschiedenis van bekend is. Dat is wel zo makkelijk voor u als gast. Bij dit restaurant kunt u dus gewoon met een gerust hart elke korrel van het bord eten. Goede deal, Simpel.

Als u ooit in de Pijp loopt, uw maag begint te knorren en u heeft een dinercheque van Diner Cadeau. twijfel dan niet langer. De keus is niet moeilijk. De keus is Simpel.