Restaurant Volt

Adres
Ferdinand Bolstraat 178
1072 LT Amsterdam
Telefoon
020 471 5544
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Volt
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Volt
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Volt
Dinerbon.com Amsterdam Restaurant Volt

Met uw Dinerbon kunt u in de Amsterdamse Ferdinand Bolstraat op bezoek gaan bij een erg leuk, no-nonsense café-restaurant. Volt Eten & Drinken is gelegen in een bedrijvig stukje Amsterdam, dat de komende jaren enkel populairder zal gaan worden. Bij Volt kunt u terecht voor een ontspannen en lekker hapje en een drankje. Meestal vanaf vier uur ’s middags, maar in het weekend wat eerder zodat u ook lekker bij Volt kan lunchen. Lekker eten en drinken kan dan ook als nergens anders bij Volt. In onze keuken bereiden wij op eerlijke wijze de gerechten en letten we er op dat alles betaalbaar blijft. Sterker nog, onze prijzen zijn meer dan schappelijk. Patron-cuisinier Rick van der Meer bewaakt de kwaliteit van de gerechten en zorgt er samen met de keukenbrigade voor dat onze kaart geregeld veranderingen ondergaat. Onze kaart gaat mooi met de seizoenen mee, zodat wij u periodiek kunnen laten genieten van heerlijke gerechten boordevol seizoensgebonden producten.

Ook belangrijk bij Volt vinden wij de beleving van een avondje uit eten. Het gezellige interieur en het vriendelijke en hulpvaardige personeel dragen daar zeker een flinke steen aan bij. Zoals gezegd koken wij bij Volt met de seizoenen mee. Met uw Dinerbon kunt u dus meerdere keren verrast worden door mooie seizoensgebonden gerechten. Kom met uw Dinerbon ontspannen genieten van een eerlijk bereidde lunch of diner.

Kom gerust een keer bij ons op bezoek met uw Dinerbon. Wij hopen dat wij u binnenkort een keer kunnen verwelkomen bij Volt en wij heten u alvast van harte welkom!