Ristorante Il Boccalino

Adres
Utrechtsestraat 133
1017 VM Amsterdam
Telefoon
020 - 6388244
Dinerbon.com Amsterdam Ristorante Il Boccalino
Dinerbon.com Amsterdam Ristorante Il Boccalino
Dinerbon.com Amsterdam Ristorante Il Boccalino
Dinerbon.com Amsterdam Ristorante Il Boccalino

Met uw Dinerbon kunt u in hartje Amsterdam genieten van de lekkerste Italiaanse specialiteiten. In de bruisende en levendige Utrechtsestraat kunt u bij Il Boccalino genieten van een avondje no-nonsense dineren in Italiaanse stijl. Het restaurant ligt vlakbij bekende Amsterdamse uitgaansgelegenheden. Koninklijk Theater Carré en de Stopera liggen op loopafstand, terwijl het uitgaansplein op het Rembrandtplein ook dicht in de buurt is. Een complete avond uit begint dus met uw Dinerbon in Il Boccalino. Il Boccalino heeft geen pretenties. Wij zijn geen chique sterrenrestaurant waar alles geforceerd over komt en er enkel koude drukte heerst. Ons restaurant ademt de sfeer van een gezellige herberg, waardoor iedereen zich snel thuis voelt in ons knusse restaurant. Ook de opmerkingen van de kelners zijn niet geforceerd, dat scheelt ook. Zonder poespas kunt u bij ons genieten van heerlijke Italiaanse gerechten in een gezellig en warm restaurant. Gezellig, ongedwongen en lekker, dat is Il Boccalino ten voeten uit.

Met uw Dinerbon kunt u genieten van allerlei Italiaanse specialiteiten, die we met zorg, liefde en aandacht voor onze gasten bereiden. Heerlijke pizza’s, lekkere pasta’s en allerlei heerlijke vlees- en visgerechten. Uiteraard onder begeleiding van een lekker wijntje. Meer moet dat niet zijn volgens ons. Kom een keer met uw Dinerbon op bezoek en kom er achter waarom onze gasten al ruim 25 jaar bij ons terug blijven komen.

Wij hopen dat u binnenkort een keertje bij ons op bezoek komt met uw Dinerbon. Tot die tijd heten wij u alvast van harte welkom bij Il Boccalino!