Rossini

Adres
Reguliersdwarsstraat 3-5
1017BJ Amsterdam
Telefoon
020-6390102
Dinerbon.com Amsterdam Rossini
Dinerbon.com Amsterdam Rossini

Het team van Ristorante Saturnino heet u van harte welkom in hun sfeervolle restaurant op de gezellige Reguliersdwarsstraat. Hier serveren ze heerlijke Italiaanse grillspecialiteiten, pasta’s en pizza’s.  Sinds de opening in 1994 in dit restaurant een begrip in en buiten Amsterdam. Veel bedrijven, kantoren, studenten, toeristen en gezinnen weten de prijs, kwaliteit en sfeer al erg te waarderen. U kunt hier ook komen dineren met uw Dinerbon! Eigenaar Sebastiano Saturnino nodigt u uit om kennis te komen met de échte Italiaanse keuken. In combinatie met de typische zuidelijke gastvrijheid waant u zich in het prachtige Italië!

Of u nou iets te vieren heeft of gewoon weer eens zin heeft in een avondje uit, een diner bij Ristorante Saturnino is een echte belevenis! In ruil voor uw Dinerbon kunt u zo uitgebreid dineren als u zelf wilt. Extra leuk is om uw diner te beginnen met een antipasti bord met allemaal verschillende Italiaanse hapjes. Dit zal sowieso smaken naar meer! Op de menukaart van Ristorante Saturnino vindt u veel vlees- en visspecialiteiten zoals lamskoteletten, kalfsvlees, gegrilde tournedos, zwaardvis en grote garnalen. Een mooi glas witte of rode wijn zal hier heerlijk bij smaken! Na het eten kunt u gewoon met uw Dinerbon afrekenen.

Uiteraard kunt u ook bij Ristorante Saturnino terecht voor een knapperige Italiaanse pizza. Met uw Dinerbon heeft u ruim de keus uit verschillende soorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Pizza Funghi met champignons of een Pizza Pescatore met gemengde zeevruchten? Bij Ristorante Saturnino proeft u hoe lekker de Italiaanse keuken kan zijn!