Sal Gorda

Adres
Van Breestraat 107 hs
1071 ZJ Amsterdam
Telefoon
020 - 6730877
Dinerbon.com Amsterdam Sal Gorda
Dinerbon.com Amsterdam Sal Gorda
Dinerbon.com Amsterdam Sal Gorda
Dinerbon.com Amsterdam Sal Gorda

Echt Spaans genieten doet u met uw Dinerbon bij Restaurant Sal Gorda. Door de vrolijke en kleurrijke inrichting, de hartelijke bediening en de vele heerlijke tapasgerechten is een bezoek aan Sal Gorda een echte fiesta. U vindt Sal Gorda in Amsterdam Oud-Zuid dichtbij het Concertgebouw en de vele musea van het museumplein. U kunt daarom uw diner heerlijk combineren met een museumbezoek of theateravond.

Uiteraard staan er op de kaart van Sal Gorda vele kleine tapasgerechten. Tapas eten is met elk gezelschap een heel gezellige manier van eten, doordat je vele kleine gerechtjes kiest en zo vele verschillende smaken kunt proeven en proberen. De gerechten lopen uiteen van vlees tot gamba’s, van pikant tot zoet en van romig tot krokant. Als u niet zo goed kunt kiezen, dan heeft de chef een aantal heerlijke menu’s voor u samengesteld. Deze ‘keuze van de chef’ menu’s bestelt u per tafel en bevatten een royale combinatie van de lekkerste tapas uit onze keuken.

Tapas komt van het Spaanse werkwoord voor afdekken, ‘tapar’. De hapjes zijn zo genoemd, omdat de barman vroeger de glazen afdekte met een stukje chorizoworst of seranoham. Zo kwamen er geen vliegen in de lekkere Spaanse wijn. Uiteraard hielp het ook mee dat door de zoute hapjes mensen meer drankjes bestelden.

Als u zich midden in de hoofdstad even op vakantie in het warme Spanje wilt wanen, dan bent u bij Sal Gorda op het juiste adres. Met uw Dinerbon bent u van harte uitgenodigd. Wel vragen wij u bij uw reservering te vermelden dat u met uw Dinerbon komt. Tot snel!