Samsara

Adres
Amstelveenseweg 71
1075VV Amsterdam
Telefoon
0205231037
Dinerbon.com Amsterdam Samsara
Dinerbon.com Amsterdam Samsara

Restaurant Samsara is een bijzonder restaurant dat u graag meeneemt op een culinaire reis door het Indiase continent! U kunt vanaf nu deze reis ook beleven met uw dinerbon! Samsara is een prachtig restaurant waar u veel verschillende sferen tegemoet kunt komen. U zult onder een warme, gezellige, gemoedelijke en aangename sfeer voelen. Het interieur is namelijk prachtig ingericht met mooie lampen aan het plafond, kaarsen op de tafels en prachtige donkere kleuren. Niet alleen het interieur zorgt voor deze geweldige sferen, ook het team van Samsara helpt hier grotendeels aan mee. Zij gaan namelijk vriendelijk te werken, zijn in voor een grapje en helpen u altijd graag met al uw vragen! U krijgt dus heel veel bijzondere dingen voor uw dinerbon! Restaurant Samsara kunt u van maandag tot en met zondag bezoeken van 16:30 uur tot 22:30 uur. U kunt gerust meenemen wie u wilt om er nog een specialer bezoek van te maken!

De koks zorgen ervoor dat zij alleen met verse kruiden en producten werken, zodat er gerechten ontstaan met bijzondere smaken. Zij maken voor ieder wat wils. Bent u een echte vleeseter, viseter of houdt u meer van vegetarisch? Dan kan dat allemaal bij Samsara met uw dinerbon! Door het ruime aanbod aan heerlijke gerechten en dranken zal er zeker voor iedereen, van jong tot oud, iets heerlijks tussen zitten!

Lijkt u dit allemaal erg aangenaam? Ga dan met uw dinerbon naar de Amstelveenseweg in Amsterdam om een bezoekje te brengen bij restaurant Samsara!