Spingaren

Adres
Herengracht 88
1015BS Amsterdam
Telefoon
020-6249635
Dinerbon.com Amsterdam Spingaren
Dinerbon.com Amsterdam Spingaren
Dinerbon.com Amsterdam Spingaren
Dinerbon.com Amsterdam Spingaren

Met u dinerbon kunt u bij spingaren een unieke beleving ervaren. Spingaren is begonnen in een kleine keukentje door middel van het uitproberen van verschillende ingrediënten en op die manieren nieuwe charcuterie te ontdekken. Begin 2017 was het eerste product een feit de Spingaren pastrami. Kort hierna volgende er nog meer producten en moest er gezocht worden naar een groter locatie. Restaurant aan de Herengracht 88 is in september 2017 gerealiseerd.

Alle gerechten van Spingaren worden van A tot Z zelf gemaakt in eigen keuken. Een unieke ervaring om met u dinerbon deze gerecht te komen proeven. Onder het genot van een speciaal biertje, bijzonder wijntje, heerlijk cocktail of Gin tonic is uw avond compleet. Iedereen kan met zijn dinerbon komen geniet. Wij beschikken namelijk over diverse menu’s, het veganistische-, zwanger vrouwen-, lactosevrije-, glutenvrije- en notenvrijemenu. Kom genieten van vlees, vis & schelp en groente & tafelzuur planken. Op een vlees plank vind u onder andere gedroogd rundvlees, varkensvlees en buikspek. Voor ieder iets!

Dus wilt u het weekend goed beginnen? Kom dan naar de spingaren om de unieke smaken te beleven. Laat u dinerbon niet liggen en maak een reservering door te bellen naar (020) 624 96 35 of door online op een website een reservering te plaatsen. U bent elke dag welkom van 17.30 tot 22.00 uur. Tot snel!