Springaren

Adres
Herengracht 88
1015 BS Amsterdam
Telefoon
020-6249635
Dinerbon.com Amsterdam Springaren
Dinerbon.com Amsterdam Springaren
Dinerbon.com Amsterdam Springaren
Dinerbon.com Amsterdam Springaren

Op z’n Belgisch en Bourgondisch dineren in hartje Amsterdam met uw Dinerbon? Dat kan bij Springaren, gevestigd in een prachtig pand aan de Amsterdamse Herengracht. Sedert zo’n 25 jaar kunt u bij Springaren genieten van oprechte Bourgondische gastvrijheid. Bij Springaren kunt u genieten van alles wat de Belgische keuken te bieden heeft. In ons restaurant kunt u op verschillende manieren genieten van uw diner. Zo hebben wij een avondvullend dinerprogramma voor u, maar ook een ontspannen avondje met gewoon een aantal hapjes. Wat u ook wil die avond, u kunt bij ons terecht met uw Dinerbon.

Onze menukaart kan op drie verschillende manieren ervaren worden. Met uw Dinerbon kunt u bij ons kiezen voor verschillende dinerarrangementen. Voor een rustig avondje uit met een aantal heerlijke hapjes kunt u kiezen voor ‘Mams Keukentafel’. Voor wat uitgebreider Bourgondisch zijn hebben wij ‘Belgisch Barok’ in de aanbieding. Aan de naam hoort u het al, iets uitgebreider en extravaganter genieten dus. Hierbij deelt u drie gangen met uw tafelgenoten, waarbij we het formaat van de gerechten wat hebben aangepast, zodat u van flink veel gerechten kunt proeven. Echte trek kan gestild worden met het ‘Madam Champoepel’ diner. Dit arrangement staat voor flink en ordinair culinair genieten. U proeft vier gerechten van de kaart. Dineren bij ons kan natuurlijk onder het genot van de heerlijkste Belgische bieren. Onze bierkaart bevat van alles: wit, tripel, blond, malt en alles daar tussenin. Zeker de moeite waard met uw Dinercheque.

Kom met uw Dinerbon lekker Belgisch genieten van heerlijk eten en drinken bij Springaren. Wij heten u op voorhand van harte welkom!