Staal Bar

Adres
Koningin Wilhelminaplein 60-62
1062KS Amsterdam
Telefoon
020-261 3937
Dinerbon.com Amsterdam Staal Bar
Dinerbon.com Amsterdam Staal Bar
Dinerbon.com Amsterdam Staal Bar

Woont of werkt u in de buurt van het World Fashion Centre in Amsterdam-West? Dan kunt u nu eindelijk terecht bij een leuke plek om te eten, drinken en van de zon te genieten! Staal is een geheel nieuw horecaconcept in Amsterdam, waar u nu ook met uw Dinerbon terecht kunt. Kom dus gauw langs voor ontbijt, koffie/thee, lunch, borrel of diner. Bij Staal kan het allemaal! Ze organiseren zelfs ook regelmatig vrijdagmiddagborrels met live DJ-sets.

Ondanks de stoere en eigentijdse uitstraling, kan iedereen zich thuis voelen bij Staal. Neem ook gerust uw Dinerbon mee. U bent er uiteraard welkom voor een gezellig diner met uw partner of vrienden, maar het is ook een zeer geschikte locatie voor een zakelijke afspraak. Op de avondkaart vindt u een divers aanbod aan gerechten die uitsluitend bereid worden met ingrediënten van hoge kwaliteit. Wat dacht u van lasagne bolognese, pulled pork burger of zalm in teriyakisaus? Ook de vegetariër en de veganist kunnen goed bij Staal terecht met hun Dinerbon. Ze hebben onder andere een bijzondere ‘’Weed Burger’’ met sojasnippers, microalg, royal kombu, zeesla en zomerwier. Dit is ideaal voor als u weer eens wat anders wilt eten. Vergeet ook niet om ook een mooi glas wijn of een verfrissend biertje te bestellen bij uw diner. Ontdek een sterk staaltje veelzijdigheid bij Staal!

Het is ook leuk om uw Dinerbon te besteden aan de high tea of high wine van Staal. De high wine bestaat uit verschillende wijnen en bijpassende warme en koude hapjes zoals ovenbitterballen, een kaasplankje en een warm zalmhapje. Dat wordt genieten!