't Steakhouse

Adres
Amstelveenseweg 170
1075XP Amsterdam
Telefoon
020 6715949
Dinerbon.com Amsterdam 't Steakhouse
Dinerbon.com Amsterdam 't Steakhouse
Dinerbon.com Amsterdam 't Steakhouse

Welkom bij ‘t Steakhouse! Bij dit restaurant aan de Amstelveenseweg kunt u genieten van de allerbeste spareribs van Amsterdam in ruil voor uw Dinerbon. Steakhouse is al sinds 1990 gevestigd in de buurt van het Vondelpark, wat betekent dat zij al meer dan twintig jaar de heerlijkste steaks voor u bereiden! Het restaurant is een begrip in Amsterdam-Zuid en een plaats waar elke liefhebber van een goed stuk vlees zeker een keer geweest moet zijn. Elke dinsdag en donderdag kunt u onbeperkt spareribs eten. U kunt dan zo veel spareribs eten als u wilt voor de vaste prijs van slechts 18,50 euro! De spareribs worden geserveerd met lekkere dikke frieten en verschillende sausjes.

Zoals u van een steakhouse verwacht kunt u bij ‘t Steakhouse heerlijke steaks krijgen die zijn bereid op de klassieke houtskoolgrill. Het vlees dat voor de steaks wordt gebruikt is van Iers rundvlees afkomstig en heeft daarom een unieke en sappige smaak. Van dit rundvlees wordt onder andere de steakhouseburger gemaakt, een 200 grams Black Angus burger op een hamburgerbroodje belegd met bacon, rode ui tomaat en cheddar kaas. Een andere echte klassieker is de mixed grill spies met vijf verschillende soorten vlees; een feestje voor iedere vleesliefhebber!

Bent u met een groep en houdt een deel meer van vis? Dat is ook geen enkel probleem. Bij ‘t Steakhouse grillen ze ook de beste zalmmoten, gamba’s en tonijnsteaks voor u. Kom snel zelf proeven bij Steakhouse aan de Amstelveenseweg en vergeet niet om uw Dinerbon mee te nemen!