Tapasbar Espana

Adres
Korte Leidsedwarsstraat 89
1017PX Amsterdam
Telefoon
020 6251073
Dinerbon.com Amsterdam Tapasbar Espana
Dinerbon.com Amsterdam Tapasbar Espana
Dinerbon.com Amsterdam Tapasbar Espana

Met uw Dinerbon kunt u bij de Espana Tapas & Grill Bar al je dagelijkse beslommeringen even helemaal vergeten. Als u hier binnenstapt bent u even echt in Spanje. Het mooie interieur is tot in de puntjes uitgedacht. En niet alleen het interieur, want dit geldt ook voor de heerlijke gerechten. Wij nodigen van u van harte uit om u bij ons op vakantie te wanen. Helemaal op zondag, want dan zetten wij de toon met warme live muziek. Kom langs met uw Dinerbon!

U vindt Tapasbar Espana in het hartje van Amsterdam in de gezellige Korte Leidsedwarsstraat. Vanuit hier kunt u dan ook een heerlijk dagje in de veelzijdige hoofdstad besteden.

In de keuken van Espana wordt gebruik gemaakt van enkel verse en gezonde ingrediënten. Elke dag worden alle gerechten volledig van pure producten opgebouwd. De authentieke recepten hebben allemaal een moderne ‘Espana’ twist gekregen. Zo vindt u op onze kaart gegrilde lamskoteletjes, rijst met garnalen en boontjes, met tonijn gevulde pasteitjes en heerlijke spareribs met barbecuesaus. Door het gebruik van seizoensgebonden ingrediënten uit de streek en unieke leveranciers in Spanje kunt u met uw Dinerbon bij Espana genieten van de allerlekkerste smaken. ‘

Uiteraard is een goed diner niet compleet zonder een mooie wijn. Daarom hebben wij een wijnkaart samengesteld met wijnen die onze gerechten goed aanvullen. Schroom ook niet om onze attente bediening om advies te vragen bij het maken van een keuze.

Tapasbar Espana is van maandag tot en met zondag geopend voor de lunch en het diner. Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen. Zeker ook met uw Dinerbon!