Taste of Africa

Adres
Develstein 100F
1102Ak Amsterdam
Telefoon
06 43844042
Dinerbon.com Amsterdam Taste of Africa
Dinerbon.com Amsterdam Taste of Africa
Dinerbon.com Amsterdam Taste of Africa

Wist u dat er in Amsterdam Zuidoost een grote hal is ingericht met restaurantjes van over de hele wereld? Dit concept heeft de naam World of Food en geeft u de mogelijkheid om gerechten te proeven uit alle windstreken. In de World of Food vindt u onder andere restaurant Taste of Afrika, een restaurant waar u met uw dinerbon van harte bent uitgenodigd om te komen proeven van traditionele West-Afrikaanse gerechten. In dit bijzondere restaurant staat iedere maand een ander Afrikaans restaurant centraal en bij ieder bezoek met uw dinerbon kunt u dus weer iets nieuws ontdekken. Zo kunt u blijven terugkomen bij dit leuke restaurant, waar vaak meer te beleven is dan dat u er slechts lekker kunt eten!

Alex Jebose is de eigenaar van restaurant Taste of Africa. Hij is een gedreven horeca ondernemer en haalt veel plezier uit de afwisseling die het runnen van het restaurant biedt en de verschillende mensen die hij spreekt. Alex is zelf afkomstig uit Afrika en wil u bij uw bezoek graag kennis laten maken met de West-Afrikaanse smaken en tradities. Op sommige dagen kunt u bij Taste of Africa dan ook dansen, exposities bekijken of workshops volgen die u een andere kijk geven op dit bijzondere continent. Uw avond uit met uw dinerbon wordt op deze manier een bijzondere belevenis.

Kom snel eens langs met uw dinerbon bij Taste of Africa en laat u culinair verassen. U kunt met uw dinerbon uiteraard de rekening betalen, dus neem deze vooral mee bij uw bezoek! Wij wensen u een fijne avond toe bij de World of Food en bij restaurant Taste of Africa!