Thai Food Cafe

Adres
Oranje Vrijstaat 66
1093 KS Amsterdam
Telefoon
020-2335364
Dinerbon.com Amsterdam Thai Food Cafe
Dinerbon.com Amsterdam Thai Food Cafe
Dinerbon.com Amsterdam Thai Food Cafe

In Amsterdam Oost kunt u met de Dinerbon terecht bij het Thai Food Café. Dit gezellige restaurant is gevestigd in het bruisende Oostpoort. Een bezoekje aan dit eetcafé is dus goed te combineren met een middagje shoppen! Het Thai Food Café is ontstaan uit het idee om de authentieke Thaise street food naar de straten van Amsterdam te brengen. Ze zijn geen fast food, maar street food – authentiek, goed geprijsd en vol van smaak.

Bij het Thai Food Café worden de heerlijke gerechten altijd geserveerd met een glimlach. Precies zoals u zou verwachten in het ‘’Land van de Glimlach’’. Op de menukaart staan een aantal diverse Thaise curry’s die sterk variëren in pittigheid. Ideaal voor als u de Thaise pepers nog niet helemaal gewend bent! Met uw Dinerbon kiest u een basiscurry en vult u deze aan met kip, rundvlees, garnalen of tempeh. Alle gerechten zijn bereid met echte Thaise ingrediënten en zijn heel gezond. Naast curry’s bereiden ze ook Thaise broodjes, noedels en soepen. De Tom Kha, een kokossoep, is onvergetelijk! Het Thai Food Café heeft ook alles in huis voor een gezellig borrel. Bestel een echt Thais biertje of een cocktail met Niikki Rice Spirit. Bij elke slok waant u zich tussen de uitgestrekte rijstvelden! Met uw Dinerbon kunt u ook een aantal bijzondere hapjes bestellen, zoals de Thai ribs of gemarineerd buikspek.

Om uw maaltijd af te sluiten kunt u authentieke Thaise kleefrijst met mango bestellen. Kom dus snel met uw Dinerbon langs bij het Thai Food Café en laat u verwennen!