Tulsi Indian Restaurant

Adres
Van Woustraat 212
1073 NA Amsterdam
Telefoon
020 3316403
Dinerbon.com Amsterdam Tulsi Indian Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Tulsi Indian Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Tulsi Indian Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Tulsi Indian Restaurant
Dinerbon.com Amsterdam Tulsi Indian Restaurant

Tulsi Indian Restaurant is een fine dining restaurant met meer dan 100 gerechten op het menu. Bij de bereiding van maaltijden besteden de chef-koks bijzondere aandacht aan detail, consistentie en presentatie. Omdat ook de ambiance van het restaurant en de bediening eersteklas zijn, zult u uw restaurant cadeau als een waar culinair geschenk ervaren. Per hoofdgerecht heeft u bij Tulsi ongeveer € 20 saldo op uw restaurantbon nodig.

Het restaurant serveert circa 60 verschillende hoofdgerechten. Zo heeft u de keuze uit 15 tandoori gerechten, waaronder Tandoori Lamb Tikka, Fish Tikka Tandoori, Tandoori Seekh Kebab en de populaire Chicken Tikka Tandoori. Elke tandoori maaltijd wordt geserveerd met rijst en een speciale Kala Chana Curry. Uw restaurant cadeau ook goed voor 12 verschillende schotels met lamsvlees als basis, een variëteit aan kip-, vis- en groentegerechten en diverse onalledaagse birrianies (gemengd rijst). U zult bij Tulsi ontdekken dat de Indiase keuken ook bijzonder creatief is in het samenstellen en bereiden van vegetarische maaltijden. Zo heeft u keuze uit meerdere 3-gangen vegetarische menu’s met bijvoorbeeld een Dal Soup of Onion Bhajee als starter, een Mix Vegetable Curry of Paneer Jalfrezi als hoofdgerecht en een tongstrelende Gulab Jamun (zoete snack) als dessert.

Het restaurant biedt ook authentieke Indiase voorgerechten, bijgerechten en snacks, zoals Chola Bhatura (brood van maida met chana masala), Aloo Papdi Chaat (Indiase streetfood) en Hara Barra Kebab (gestoomde aardappelen met groenten en pepers). De chef-koks proberen in elk gerecht de perfecte balans tussen zoet, zuur, spicy en pittig te creëren. Dit is een belangrijk aspect van de traditionele Indiase keuken.

Hoewel de drankenkaart (wijnen, biersoorten en likeuren) overwegend internationaal is, kunt u met een Indiase kruidenmelk of de Tulsi special (koffie met Indiase rum) helemaal in karakter blijven. Tulsi Indian Restaurant ligt makkelijk bereikbaar aan de van Woustraat in Amsterdam. Het restaurant is open van ma t/m zo tussen 17.00 en 23.30 uur en heeft een ruime eetzaal voor 150 personen. Ga met familie of vrienden én uw restaurantbon op stap voor een verfijnde Indiase culinaire beleving.