Turks Restaurant Aspendos

Adres
Jan Pieter Heijestraat 170
1054 ML Amsterdam
Telefoon
020 683 9378
Dinerbon.com Amsterdam Turks Restaurant Aspendos
Dinerbon.com Amsterdam Turks Restaurant Aspendos
Dinerbon.com Amsterdam Turks Restaurant Aspendos

De combinatie van de Turkse en Italiaanse keuken is misschien wel één van de lekkerste samensmeltingen. Dat is al jaren geen geheim voor de gasten van Aspendos in het hartje van Amsterdam. In dit restaurant kunt u de aangewezen persoon vinden voor een heerlijke pizza of een buitengewoon assortiment mezes. De chef-kok van Aspendos heeft door zijn jaren ervaring het bereiden van de gerechten verheven tot een echte kunst. In dit gezellige restaurant zal iedere gast zich bij binnenkomst thuis voelen. Vooral ook omdat ze hier de dinercheque van Diner Cadeau accepteren.

Doordat het restaurant in het hartje van Amsterdam zit, midden in het centrum, krijgen ze hier elke dag een grote hoeveelheid gasten binnen. Door deze stroom gasten heeft het personeel meer dan genoeg ervaring op weten te doen en dat is te merken aan de service. Dat kunt u goed zien aan de lange lijst van vaste gasten. Ook de chef-kok profiteert van de hoeveelheid gasten die ze dagelijks krijgen. Het klaarmaken van pizza’s op de houtskoolgrill heeft hij tot een tweede natuur weten te maken. Ook het bereiden van heerlijke pasta’s en verrassende sis-kebab draait hij zijn arm niet voor om. Hij kan door zijn Turks-Italiaanse afkomst ook de traditionele bereidingswijze waarborgen waardoor de gerechten een authentieke smaak meekrijgen. Een echte topper. Naast plaatsnemen in het restaurant kunt u ook altijd uw maaltijd laten bezorgen of gemakkelijk het zelf afhalen.

Laat u dus snel een tafeltje wijzen en geniet van één van de heerlijke maaltijden van de chef-kok. Vergeet niet om te betalen met een Diner Cadeau dinercheque.