Vle's Keuken

Adres
Develstein 100 C
1102AK Amsterdam
Telefoon
06-84502091
Dinerbon.com Amsterdam Vle's Keuken
Dinerbon.com Amsterdam Vle's Keuken

Heeft u wel eens gehoord van het culinaire concept ‘World of Food’? Het betreft een hal vol leuke restaurants en eettentjes aan de Develstein 100 in Amsterdam Zuidoost. Bij World of Food bent u welkom om eten te proeven uit alle windstreken van de wereld. De restaurants en andere horecagelegenheden die zich hebben verzameld in de hal vertegenwoordigen namelijk keukens uit verschillende werelddelen. U kunt er dus proeven van de meest uiteenlopende gerechten, en er zijn bij sommige restaurants ook workshops, activiteiten en tentoonstellingen te zien die te maken hebben met de culinaire tradities uit desbetreffende landen. Er is bij de World of Food dus zeer veel te zien en wanneer u een liefhebber bent van (exotisch) eten dan is een bezoek zeker de moeite waard!

Een van de eettentjes in de World of Food waar u van harte welkom bent is Vle’s Keuken. U bent hier niet alleen welkom, u kunt bij Vle’s Keuken ook nog eens met uw dinerbon betalen! Bij Vle’s Keuken worden de lekkerste Surinaamse specialiteiten bereid, dus u heeft nu de mogelijkheid om met uw dinerbon de Surinaamse keuken te ontdekken bij de World of Food. Op het menu staan verschillende schotels, waaronder nasischotels met kip, bamigerechten en BBQ gerechten met bami, nasi of rijst. Ook kunt u verschillende groenten bij uw gerecht bestellen, zoals Kouseband, Amsoi of Sopropo.

Lijkt het uw wel wat om de Surinaamse en andere internationale keukens te gaan ontdekken in Amsterdam? Breng dan een bezoek aan de World of Food en vergeet vooral niet om uw dinerbon mee te nemen.