Water & Brood

Adres
Nieuwe Kerkstraat 84
1018 EC Amsterdam
Telefoon
06 41078060
Dinerbon.com Amsterdam Water & Brood
Dinerbon.com Amsterdam Water & Brood
Dinerbon.com Amsterdam Water & Brood
Dinerbon.com Amsterdam Water & Brood

Kom met je restaurantbon langs bij Water & Brood in Amsterdam

Water & Brood is in juni 2017 geopend en bevindt zich op de hoek van de Weesperstraat en de Nieuwe Kerkstraat in het centrum van Amsterdam. Sindsdien serveren de twee broers zowel kwaliteitsinterpretaties van klassieke Amerikaanse gerechten als smaken rechtstreeks uit de Surinaamse keuken van hun moeder. Een bezoek aan Water & Brood met de restaurantbon kun je hierdoor uitstekend combineren met een dagje shoppen of het bezoeken van musea.

Probeer met je restaurant cadeau en kopje Lot Sixty One's FIVR Espresso

Water & Brood in Amsterdam serveert met trots Lot Sixty One's FIVR Espresso. Een boon die zijn oorsprong vindt in het buurland Suriname, Santos Brasil, en vandaag de dag ook in Amsterdam wordt geroosterd. Het begint allemaal met het kopen van de beste kwaliteit bonen. Sterk van smaak met een gemiddelde sterkte, de smaken neigen naar een meer nootachtig en cacaoprofiel en eindigen zeer toegankelijk maar toch verrassend. Probeer jij binnenkort dit verrassende kopje espresso uit?

Vier met je restaurant cadeau je verjaardag bij Water & Brood in Amsterdam

Als je je verjaardag wilt vieren maar je daarna geen zorgen wilt maken over logistiek of schoonmaakwerkzaamheden, dan is Water & Brood de beste oplossing. Met ruimte voor maximaal 40 gasten zorgen ze hier maar al te graag voor lekkere hapjes en drankjes, zodat je je kunt concentreren op een leuke tijd met je gezelschap. Je maakt gebruik van audio en wifi van hoge kwaliteit, zodat je je eigen afspeellijst kunt bedienen om de juiste sfeer te creëren. En als je het echt groots wilt doen, waarom zou je dan geen DJ vragen om dat ook te doen! Water & Brood en van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 09:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10:00 uur en 16:00 uur.