Yvette's Kitchen

Adres
Develstein 100
1102 AK Amsterdam
Telefoon
06 27496076
Dinerbon.com Amsterdam Yvette's Kitchen
Dinerbon.com Amsterdam Yvette's Kitchen
Dinerbon.com Amsterdam Yvette's Kitchen
Dinerbon.com Amsterdam Yvette's Kitchen

Heet u wel eens gehoord dat er in Amsterdam een eet-concept bestaat dat  ‘World of Food’ heet? Het is een hal vol leuke restaurants en eettentjes dat zich bevindt aan de Develstein 100 in Amsterdam Zuidoost. Bij World of Food bent u hartelijk welkom om met uw dinerbon eten te komen proberen afkomstig uit keukens uit alle windstreken van de wereld. De restaurants en andere horecagelegenheden die zich hebben verzameld bij de World of Food vertegenwoordigen de keukens uit verschillende werelddelen. U kunt er op die manier met uw dinerbon proberen van de meest uiteenlopende gerechten,  smaken en geuren. Bij sommige restaurants zijn er daarnaast ook workshops en activiteiten te doen en tentoonstellingen te zien die te maken hebben met de culinaire tradities uit de verschillende landen. Er is bij de World of Food dus zowel veel te zien als veel te proeven en als u een liefhebber bent van lekker en bijzonder eten dan is een bezoek zeker de moeite waard!

Bij een deel van de eettentjes van de World of Food kunt u met uw dinerbon terecht. Zo ook bij Yvette’s Kitchen. Bij Yvette’s Kitchen kunt u kennis maken met een wel heel bijzondere keuken kennis maken. Yvette maakt namelijk gerechten uit de Caribische keuken. Deze keuken omvat onder andere de Antiliaanse, Dominicaanse en Colombiaanse keuken. De kruiden en ingrediënten die worden gebruikt in de Caribische keuken verschillen van die die in de andere Zuid-Amerikaanse keukens worden gebruikt.

Zo kunt u dus unieke smaken verwachten en gerechten proeven die u elders in Amsterdam Zuidoost nauwelijks kunt vinden. Wacht niet langer en maak met uw dinerbon kennis met deze bijzondere keuken!