Golf van Bergen

Adres
Van der Wijckplein 12A-C
1865 AP Bergen aan Zee
Telefoon
072 589 96 10
Dinerbon.com Bergen aan Zee Golf van Bergen
Dinerbon.com Bergen aan Zee Golf van Bergen
Dinerbon.com Bergen aan Zee Golf van Bergen

Zin in een ijsje op een warme stranddag? Genieten van een romantisch diner aan zee tijdens de ondergaande zon? Na een lange fietstocht door de duinen bijkomen met heerlijk bittergarnituur en een goede wijn? De Golf van Bergen is voor al deze gelegenheden zeer geschikt. Tegen zeer scherpe prijzen kunt u hier van culinaire klassiekers genieten, het hele jaar door. Uw Dinerbon is hier zeer goed besteed!

Het mooie restaurant ligt pal aan het strand, waardoor u bij De Golf van Bergen meteen in vakantiestemming komt. In het zomerseizoen is het restaurant van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds geopend, waardoor u de hele dag kunt genieten van lunch, diner, borrel of gewoon een heerlijk drankje. In de winter kunt u heerlijk opwarmen aan een van onze open haarden. Wat voor weer het ook is, u hebt het hele jaar door de garantie dat het eten u fantastisch zult smaken.

Op het uitgebreide menu staan vegetarische gerechten en vlees-, en visgerechten. Onze specialiteit is de vis van de dag, die dagelijks varieert en wordt gegarneerd met seizoensgroenten en een bijpassende saus. Voor de kinderen zijn er speciale gerechten en ook serveren wij ambachtelijke pannenkoeken, waarbij u zelf het aantal toppings kiest. Onze uitgebreide ijscobar biedt in de zomer een heerlijke afkoelende snack en het hele jaar een gegarandeerd lekker dessert.

Bij de Golf van Bergen kunt op een prachtige locatie genieten van een heerlijk hapje of drankje, voor elke gelegenheid. Wij hopen dat u uw Dinerbon absoluut besteed in ons fijne restaurant. Tot snel!