Gasthoeve Adrichem

Adres
Adrichemlaan 5-7
1947 KX Beverwijk
Telefoon
0251 - 254333
Dinerbon.com Beverwijk Gasthoeve Adrichem

U kunt met uw Dinerbon heerlijk genieten bij Gasthoeve en Partycentrum Adrichem te Beverwijk. De gasthoeve is gevestigd in een hoeve die stamt uit 1857 en dankt zijn naam aan het kasteel dat vroeger in de dichtbij gelegen Sint Aagtendijk stond. Kasteel Adrichem kent een lange geschiedenis die helemaal teruggaat tot aan de eerste helft van de 14e eeuw. Toen was Floris van Adrichem de eigenaar van ‘een husige hofstede en lant daertoe behorende, gelegen in onsen heerlijkheid van Beverwijk, in ’t Vrijtgers’. Later heeft het kasteel nog vele andere eigenaren gehad. Uiteindelijk werd het tussen 1809 en 1812 gesloopt wegens de grote schade die het kasteel had ondervonden aan meerdere oorlogen.

Gasthoeve Adrichem is echter nooit gesloopt en is levendiger dan ooit! U bent van donderdag tot en met zondag tussen 17.00 en 21.00 uur uitgenodigd in het restaurant waar u heerlijk kunt dineren in sfeervolle ambiance. In overleg is het ook mogelijk het restaurant op andere dagen te openen. Daarnaast bieden wij een uitgebreide cateringservice en mooie multifunctionele zalen voor elk feestje, receptie of bruiloft. Iedereen voelt zich snel thuis in het mooie decor met veel hout en kunstwerken aan de muur. Daarnaast hebben wij in het achter gelegen gedeelte een verlaagde dansvloer die door een oud Hollands hekwerk wordt afscheiden van de zitruimtes eromheen.

U kunt bij Adrichem terecht met alle gezelschappen. Ons a la carte menu bevat vele heerlijke gerechten voor elke smaak en op de grand cafe menukaart staan aantrekkelijk geprijsde gerechten. Elke maand bieden wij u een ander ‘maandmenu’ van drie gangen. Ook kunnen wij voor u een high tea of buffet regelen. De mogelijkheden zijn eindeloos; ook met uw Dinerbon!