Chaco

Adres
Brinklaan 92
1404 GP Bussum
Telefoon
035 - 6933793
Dinerbon.com Bussum Chaco
Dinerbon.com Bussum Chaco
Dinerbon.com Bussum Chaco
Dinerbon.com Bussum Chaco

Restaurant Chaco is een sfeervol en comfortabel restaurant, te vinden in het centrum van Bussum. Ze accepteren hier ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Chaco is een provincie van Argentinië en vormt tot op de dag van vandaag een van de belangrijkste gebieden als het gaat om hoog gekwalificeerd vlees. Het meest gefokte rund is het Black Angus rund, dat bekend staat om haar smaak en malsheid. Het zal u dan ook niet verbazen dat u bij Restaurant Chaco terecht kunt voor een authentieke Argentijnse grillspecialiteit! Ze zijn zeven dagen per week geopend vanaf 17:00. Neem ook uw Dinerbon mee.

Bij Restaurant Chaco geniet u van puur natuur op uw bord. Het Black Angus vlees wordt geïmporteerd in speciale koelcontainers, is niet ingevroren geweest en is niet bewerkt met conserveringsmiddelen. Vervolgens zorgen de professionele Argentijnse chefs van Chaco er voor dat het vlees perfect bereidt wordt op de houtskoolgrill. Doordat het vlees uitsluitend met wat grillolie wordt gegrilld, blijft de natuurlijke smaak behouden. Proef het zelf tijdens een diner met uw Dinerbon! U kunt onder andere een Argentijnse ossenhaas, entrecote en t-bone bestellen. Deze gerechten zijn inclusief een gepofte aardappel of frieten en een bezoekje aan het saladebuffet. Een mooi glas Argentijnse wijn zal hier heerlijk bij smaken.

Restaurant Chaco staat ook bekend om haar heerlijke Mexicaanse specialiteiten. Zo serveren ze onder andere warme tortillachips met gekruid rundergehakt of kip, gesmolten kaas, ui, tomaat, guacamole, zure room en Mexicaanse saus. Of heeft u liever fajitas van gemarineerde kip met rode bonen? Met uw Dinerbon is het allemaal mogelijk!