Faulk

Adres
Herenstraat 26
1406 PE Bussum
Telefoon
035 6911343
Dinerbon.com Bussum Faulk
Dinerbon.com Bussum Faulk
Dinerbon.com Bussum Faulk
Dinerbon.com Bussum Faulk

Restaurant Faulk is gevestigd in de gezellige Herenstraat in Bussum. Het gezellige en lichte restaurant is een culinair trefpunt voor zowel de bedreven smaakkenner als de nieuwe geïnteresseerde. Eigenaar Menno Valk heeft zijn jarenlange ervaring in sterrenrestaurants gebruikt om hier zijn visie waar te kunnen maken; lekker en toegankelijk eten voor iedere portemonnee. De gerechten hebben een klassieke basis, maar een innovatieve aanpassing waardoor zij een ieder wat nieuws kunnen brengen. Het mooie restaurant biedt plek aan 35 gasten en heeft een open keuken, die een leuk uitzicht biedt wanneer u van uw diner geniet, ook met uw Dinerbon!

Bij Faulk wordt enkel gebruik gemaakt van de allerbeste producten uit verantwoorde ondernemingen. De chef-kok combineert seizoen producten van lokale bedrijven met het beste uit de gehele wereld. Verantwoord en respectvol omgaan met de producten is heel belangrijk en daarom wordt elk onderdeel van de producten gebruikt. Er wordt alleen vlees gebruikt van dieren die een goed leven gehad hebben en groentes die op natuurlijke wijze geteeld zijn.

U kunt bij Faulk een keuze maken uit 15 gerechten met ongeveer dezelfde portionering. U kunt kiezen voor 1 a 2 gerechten met een van onze open wijnen of wellicht vult u uw avond in met één van onze menu’s.

Menno Valk heeft voor hij eigenaar was van Faulk gewerkt bij de sterrenzaken Hof ter Eycken in België, Grand Hotel Karel V in Utrecht en Tante Koosje in Loenen aan de Vecht. Nu werkt hij samen met zijn partner Monique en dit duo weet precies hoe zij het u naar uw zin moeten maken. Komt u dus snel langs met uw Dinerbon?