Restaurant de Kantarelle

Adres
Kapelstraat 49
1404HW Bussum
Telefoon
035 693 4550
Dinerbon.com Bussum Restaurant de Kantarelle
Dinerbon.com Bussum Restaurant de Kantarelle
Dinerbon.com Bussum Restaurant de Kantarelle

Restaurant De Kantarelle is een authentiek familierestaurant, gevestigd in het centrum van Bussum. Deze uitgelegenheid vormt al vele tientallen jaren een belangrijk onderdeel van het uitgaansleven. U bent er van harte welkom voor een hapje en drankje en afrekenen kan ook gewoon met uw Dinerbon. Als u houdt van uitgebreid dineren in een gemoedelijke sfeer, bent u bij Restaurant De Kantarelle! Neem ook gerust uw kinderen mee voor een gezellig avondje uit met het hele gezin.

Restaurant De Kantarelle is geopend voor diner op donderdag, vrijdag en zaterdag. Bel gerust even van tevoren om te reserveren! Wilt u eens iets bijzonders doen met uw Dinerbon? Ga dan voor een van de fondue- of steengrillarrangementen. Deze kunt u al vanaf twee personen bestellen! Ze hebben onder andere kaasfondue, fondue filet du boeuf en ‘’steengrill van de zeeman’’ met diverse soorten vis, mosselen en garnalen. Haal de chef-kok in uzelf naar boven bij Restaurant De Kantarelle! Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen met uw Dinerbon. Op de menukaart vindt u bijvoorbeeld de gebakken kabeljouw, de kip in pittige piri pirisaus of varkenshaasmedaillons. De echte carnivoor heeft keus uit maar liefst drie verschillende soorten tournedos! Een mooi glas rode wijn zal hier heerlijk bij smaken.

De menukaart van Restaurant De Kantarelle wordt regelmatig aangepast zodat alle gasten keer op keer nieuwe gerechten kunnen proeven. Vraag ook even naar de seizoenspecialiteiten en het voordelige weekmenu. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinerbon!