Restaurant Leuk

Adres
Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Telefoon
035-6980450
Dinerbon.com Bussum Restaurant Leuk
Dinerbon.com Bussum Restaurant Leuk
Dinerbon.com Bussum Restaurant Leuk
Dinerbon.com Bussum Restaurant Leuk

In Bussum zijn er genoeg gelegenheden om te eten. Maar waarom zou u genoegen nemen met een gemiddelde locatie om te gaan eten als u ook bij restaurant LEUK kunt eten. Dit restaurant kunt u vinden in Kapelstraat, die op zich al een bezoekje waard is door zijn gezellige winkels en cafétjes. Hier bent u altijd welkom om een heerlijke maaltijd te komen eten. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

De kaart van LEUK is gevuld met de lekkerste gerechten, voor zowel kinderen als de volwassenen die ze meenemen. Er is letterlijk voor ieder wat wils maar ook als u vegetariër of andere voedsel voorschriften heeft bent u hier meer dan welkom. Kinderen kunnen hier ook meer dan goed terecht. Voor hen worden er speciale gerechten op tafel gezet waardoor ze altijd met veel plezier terug blijven komen. Maar misschien dat dat meer met wat anders te maken heeft. Namelijk waar LEUK om bekend is geworden.

Het restaurant is niet alleen bekend doordat ze een goede verstandhouding met de buurt hebben of omdat het eten van de hoge kwaliteit is. Nee, de voornaamste reden is de aanwezigheid van een hele bijzondere kelder. Hier kunt u een namelijk een waar kinderparadijs aantreffen. Met een mini bioscoop, tal van spelletjes en zelfs, voor de creatievelingen, is er een duplo tafel aanwezig. Kinderen kunnen hier hun geluk niet op en het wordt een gezellige boel bij LEUK.

Bemachtig dus snel een tafeltje bij LEUK en laat u verwennen. U bent met een dinercheque van Diner Cadeau net zo welkom.