Tong Fong

Adres
Brinklaan 112
1404 GS Bussum
Telefoon
035-6936836
Dinerbon.com Bussum Tong Fong
Dinerbon.com Bussum Tong Fong
Dinerbon.com Bussum Tong Fong
Dinerbon.com Bussum Tong Fong

In het centrum van Bussum kunt u met uw dinerbon genieten van Chinese en Indische specialiteiten bij restaurant Tong Fong. Tong Fong is al zo’n dertig jaar een begrip in Bussum als het aankomt op authentiek Chinees eten. Sinds 1982 bereiden zij in dit restaurant allerlei Chinese en Indische lekkernijen. Na een rigoureuze verbouwing in 2001 zijn ze bij Tong Fong ook begonnen als een heus wokrestaurant. De kooktrend van het wokken is gebaseerd op het op hoge temperaturen bereiden van gerechten in korte tijd. Met uw dinerbon kunt u tijdens het wokken bij Tong Fong zelf uw maaltijd samenstellen. U kiest namelijk zelf de ingrediënten en de sauzen, waarna de chef live voor u uw wokmaaltijd klaarmaakt in de mooie open keuken. Dit levert een uitdagende en smakelijke maaltijd op die uw smaakpapillen zeker zal welgevallen.

Ook kunt u met uw dinerbon à la carte dineren in het restaurant. De à la carte menukaart bevat vele verschillende gerechten uit alle culinaire Chinese windstreken. Geniet bijvoorbeeld van gerechten uit de Kantonese keuken, de keuken rondom Shanghai, de Mandarijnse Keuken en de Szichuan keuken. Uiteraard kunt u komen genieten van alle klassieke Chinese gerechten, maar ook op de à la carte kaart staan ook wat meer verrassende en spannende gerechten. Met uw dinerbon kunt u ook genieten van gerechten uit de Indische en Thaise keuken. Veel keus dus bij Tong Fong.

Kom gezellig een keer langs in dit sprankelende Chinese restaurant en neem uw dinerbon mee. Het team van Tong Fong kijkt uit naar uw bezoek en heet u op voorhand van harte welkom!