Tong Fong

Adres
Brinklaan 112
1404 GS Bussum
Telefoon
035-6936836
Dinerbon.com Bussum Tong Fong
Dinerbon.com Bussum Tong Fong
Dinerbon.com Bussum Tong Fong

Geniet van de Aziatische keuken en breng met je restaurantbon een bezoek aan Tong Fong

Tong Fong is een Aziatisch restaurant in Bussum. Je geniet hier van heerlijk Chinees-Indisch eten met authentieke Aziatische smaken. Wellicht ben je onlangs in Azië op vakantie geweest of je bent simpelweg groot fan van de gerechten die je in Nederland eet. In beide gevallen ga je je culinaire hart ophalen bij Tong Fong. Laat je verassen door de gevarieerde gerechten en dineer in een modern en sfeervol restaurant. Is er binnenkort ook voor jou een tafel gereserveerd met de restaurantbon?

De Chinees-Indische keuken wordt gecombineerd met de Japanse keuken

Tong Fong startte met het serveren van gerechten uit de Chinees-Indische keuken. Echter wordt er sinds kort ook de Japanse keuken aangeboden. Hierdoor is Tong Fong het eerste All you can eat-restaurant in Bussum. Je geniet met je restaurant cadeau van heerlijke, verse gerechten en het personeel biedt je een uitstekende service. Hierdoor weet je zeker dat je een avond onbezorgd geniet met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties. Voor kleine en grote groepen zijn er meer da genoeg mogelijkheden.

Kom iedere dag van de week langs bij Tong Fong in Bussum

Tong Fong in Bussum is iedere dag van de week geopend. Van maandag tot en met donderdag is het restaurant geopend tussen 17:00 uur en 22:00 uur en op vrijdag tot en met zondag tussen 17:00 uur en 22:30 uur. Wellicht proef jij binnenkort gerechten als babi pangang, kipfilet met tausisaus, foe yong hai, saté ajam , mini loempia's, kerry ko en nasi , bami of witte rijst. Bekijk gerust eens de website en ontdek het volledige menu. Maak jij binnenkort een reservering met je restaurant cadeau?