De Oude Keuken

Adres
Oude Parklaan 117
1901 ZZ Castricum
Telefoon
0251 651949
Dinerbon.com Castricum De Oude Keuken
Dinerbon.com Castricum De Oude Keuken
Dinerbon.com Castricum De Oude Keuken
Dinerbon.com Castricum De Oude Keuken

De Oude Keuken in Castricum voert als lijfspreuk niet voor niets ‘bijzonder in alle opzichten’. Het is namelijk een restaurant op het terrein van de GGD Kijk & Duin in de gemeente Castricum. Het restaurant wordt gerund door mensen en leerlingen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het gaat om moeilijke lerende mensen, mensen met een beperking of die sociaal een afstand tot de maatschappij hebben. Je Dinerbon bij De Oude Keuken besteden is daarom niet alleen voor jou goed, je ondersteunt hier ook het personeel en hun begeleiders mee en zonder dat dit af doet aan de kwaliteit van de gerechten. Voor de lunch kun met je Dinercheque dagelijks bij De Oude Keuken terecht, het diner is voor groepen te reserveren.

Lekker lunchen in het Grand Café

De Oude Keuken heeft een heus Grand Café waar je met je Dinerbon welkom bent om van een vers klaargemaakte lunch te genieten. Er wordt bij alle gerechten zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse en natuurlijke producten en ook seizoensgebonden producten. Op de lunchkaart staan witte of bruine belegde ciabatta broodjes. Maar er is ook een keuze uit diverse soorten salades, zoals een salade met gepofte paprika of kies voor een lekkere soep. Een tosti kaas of tosti ham/kaas is ook altijd mogelijk. Ben je in de nostalgische sferen, kies dan voor de ouderwetse Hollandse poffertjes met roomboter en poedersuiker. Wat je zeker niet mag overslaan is de kokosyoghurt met appel en noten. Verder kent de lunchkaart enkele gerechtjes voor bij een drankje. Je borrelt hier gezellig met een lekker drankje met een portie olijven, een portie friet of bitterballen.

Diverse arrangementen

De Plaza is een zaal in De Oude Keuken waar groepsbijeenkomsten en feesten gehouden kunnen worden. Als je dus een feestje te vieren hebt, besteed je Dinercheque dan bij De Oude Keuken en organiseer een feest volgens jouw wensen. Dit kan een groot feest zijn, maar ook een feestje met een dinerarrangement of een luncharrangement. Vanaf twee personen kun je in de Plaza ook genieten van een gezellig high tea. Voor een vast bedrag krijg je allerlei kleine hartige en zoete lekkernijen voorgeschoteld.