Restaurant t Eethuysje

Adres
Dorpsstraat 53
1901 EJ Castricum
Telefoon
0251 - 65 20 43
Dinerbon.com Castricum Restaurant t Eethuysje
Dinerbon.com Castricum Restaurant t Eethuysje
Dinerbon.com Castricum Restaurant t Eethuysje
Dinerbon.com Castricum Restaurant t Eethuysje

Het mooie restaurant ’t Eethuysje is gelegen in het centrum van Castricum en is gevestigd in een prachtig en uniek pand aan de Dorpsstraat. ’t Eethuysje staat voor gezellig en comfortabel genieten van lekker eten en drinken. Dat kan bijvoorbeeld op ons mooie terras, gelegen aan de zijkant van het pand op een beschut en pittoresk pleintje, met een fraai uitzicht op de historische dorpskerk. Met uw Dinercadeaubon kunt u bij ’t Eethuysje ontspannen genieten van lunch, diner of een ontspannen high tea.

Geniet met uw Diner giftcard van onze verfijnde keuken, die een Frans-Internationaal karakter heeft. Op culinair vlak bent u bij ons in goede handen. Onze keukenbrigade heeft over de jaren heen veel ervaring opgedaan, bij onder anderen De Bokkedoorns in Overveen, Vis aan de Schelde in Amsterdam, Apicius in Bakkum en enkele Franse en Zwitserse Hotels. Met uw Dinercadeaubon kunt u genieten van alles dat onze kookervaring biedt. Wij bereiden onze gerechten met veel oog voor smaak en met een typische eigenwijze draai. Zo bereiden wij bijvoorbeeld onze gerechten met eerlijke en verse seizoens- en streekproducten. In combinatie met ons oog voor detail en smaak staat dit garant voor een avondje heerlijk ontspannen culinair genieten. Tevens proberen wij onze gerechten altijd te serveren met een passende wijn. Met uw Diner giftcard kunt u dan ook op complete wijze genieten in ’t Eethuysje.

Komt u een keer ontspannen culinair genieten in ’t Eethuysje? Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen en we heten u alvast van harte welkom!