Eigeweis

Adres
Dorpsstraat 146-148
1796 CG De Koog (Texel)
Telefoon
222 317590
Dinerbon.com De Koog (Texel) Eigeweis
Dinerbon.com De Koog (Texel) Eigeweis
Dinerbon.com De Koog (Texel) Eigeweis

Op Texel is het iedere zomer een drukte van jewelste. Vele toeristen uit het binnen- en het buiteland vinden hun weg maar dit mooie Waddeneiland voor een rustgevende vakantie. In de andere seizoenen is het niet minder mooi op Texel. U kunt er dan juist heerlijk strandwandelingen maken en lekker uitwaaien. Lijkt het u heerlijk om eens lekker uit eten te gaan op Texel, en dan het liefst in een restaurant waar u ook met uw dinerbon kunt betalen? Dan hebben wij een leuk restaurant voor u in de aanbieding. Centraal gelegen in de Dorpsstraat in het plaatsje De Koog ligt namelijk restaurant Eigeweis. Bij Eigeweis bent u met uw dinerbon ieder seizoen welkom om te komen genieten van de lekkerste Texelse specialiteiten.

Op het menu vindt u vele gerechten gemaakt van ingrediënten die wanneer het even kan van het eiland of de omliggende Waddenzee afkomstig zijn. Zo proeft u bij uw bezoek aan dit restaurant met uw dinerbon de echte smaak van Texel. Probeer bijvoorbeeld de Texelse Waddengarnalen die worden geserveerd met sla, ui, cocktailsaus, stokbrood en roomboter. Ook kunt u proeven van gebakken gamba’s in olijfolie met knoflook, peterselie, zeezout en brood. Bij ieder gerecht is een passende wijn te verkrijgen, dus vraag de bediening vooral naar de wijntip voor bij uw gerecht!

Laat u verassen door de veelzijdigheid van smaken die de chef creëert met deze echte Texelse producten en laat u door de bediening even lekker in de watten leggen. Uw bezoek aan Texel is pas echt compleet wanneer u met uw dinerbon heeft geluncht op gedineerd bij restaurant Eigewijs aan de Dorpsstraat in de Koog!