't Plein

Adres
Dorpsstraat 18
1796BB De Koog (Texel)
Telefoon
0222 365 750
Dinerbon.com De Koog (Texel) 't Plein
Dinerbon.com De Koog (Texel) 't Plein
Dinerbon.com De Koog (Texel) 't Plein
Dinerbon.com De Koog (Texel) 't Plein

Texel is een prachtig eiland, dus wanneer u het geluk heeft om er te wonen, of het geluk om er binnenkort lekker op vakantie te gaan, dan hebben wij nog extra leuk nieuws voor u. U bent hier namelijk sinds kort welkom om in de plaats de Koog te komen genieten van lunch of diner met uw dinerbon bij eetcafé ’t Plein. Eetcafé ’t Plein is gelegen aan de Dorpsstaat 18 in het centrum van De Koog en biedt een plek waar zowel toeristen als bewoners van het eiland elkaar kunnen treffen. In de winter kan dit binnen in het warme en gezellige interieur, en in de zomer is het echt feest, want dan kunt u plaatsnemen op het zonovergoten loungeterras met een fris drankje en een lekker hapje.

In de keuken wordt gewerkt met verse ingrediënten. Zo worden er iedere avond weer heerlijke gerechten op tafel gezet die zeer veel smaak hebben. Wat dacht u van kipkluifjes met atjar, zoete aardappelpuree met rucola en huisgemaakte knoflooksaus, of van in de boter gebakken sliptong met een witlofrolletje met ham en kaas? Probeer met uw dinerbon ook de pulled beef met gepofte tomaat en rode kool met appel, een gerecht dat de derde prijs heeft gewonnen tijdens de wedstrijd Texel Culinair 2016.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere eetcafé op Texelse bodem? Houd uzelf dan niet langer in spanning en breng een bezoek aan eetcafé ’t Plein aan de Dorpsstraat 18! Uw dinerbon is uiteraard ook welkom, dus neem deze vooral mee bij uw bezoek!