Restaurant Eetcafe de Woude

Adres
Woude 1
1489NB De Woude
Telefoon
075 641 3609

Komt u ook genieten van de prachtige natuur en de rijke historie van De Woude? Dit restaurant en eetcafé ligt op een eilandje in het Almaardermeer, dat één van de vijf rijkste weidevogelgebieden van Nederland is. Het is dan ook een natuurreservaat van Staatsbosbeheer. Voor natuurlijk genieten kunt u hier dan ook niet verkeerd zitten. Het restaurant is al lange tijd een favoriet van watersporters en natuurliefhebbers. Niet alleen ligt het middenin de natuur, het ligt ook nog eens op een goed bereikbare locatie vlakbij Amsterdam, tussen Zaandam en Alkmaar. Zo dicht bij de grote stad toch echt even helemaal ‘eruit’? Bij De Woude kan dat, ook met uw dinerbon!

Geniet hier aan het water van een lekkere lunch op ons historische drijvende terras. Dit terras is neergezet op het oude pontje van Castricum, wat cultureel historisch erfgoed is en zijn herbestemming als ons terras heeft gevonden. Maar ook binnen proeft u de huiselijke en historische sfeer van de prachtige omgeving.

U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een diner. Wij werken enkel met de beste ingrediënten, en werken samen met een lokale kaasboer en zalmrokerij. Ons restaurant staat dan ook bekend om zijn specialiteiten, en er zijn een aantal gerechten die enkel met eigen en geheim recept bereidt worden. Zo werden onze gehaktballen al eens geroemd in het RTL programma “Holland Op Zee”, maar ook hebben wij de lekkerste Zwitserse kaasfondue, hamburger van ganzenborst en huisgemaakte hangop. Natuurlijk kunt u van onze gevarieerde kaart nog veel meer kiezen, ook voor de lunch of lekker tussendoor bij de borrel of de koffie.

Kom snel eens langs! U en uw dinerbon zijn van harte welkom.