Restaurant 't Kombof

Adres
Woude 32
1489 NC De Woude
Telefoon
075 - 6411731
Dinerbon.com De Woude Restaurant 't Kombof
Dinerbon.com De Woude Restaurant 't Kombof
Dinerbon.com De Woude Restaurant 't Kombof
Dinerbon.com De Woude Restaurant 't Kombof

Geniet met uw Dinerbon van een unieke ervaring bij Restaurant ’t Kombof in het kleine dorpje de Woude. Dit dorpje ligt op een eiland en telt maar 140 inwoners. Wanneer u de oversteek heeft gemaakt met de pont of met uw eigen boot hiernaar toe bent gevaren zult u zich niet meer in een andere wereld wanen. Het restaurant draagt hier nog aan bij door de gezellige sfeer die toegankelijk is voor iedereen; zakenmensen, watersporters, natuurliefhebbers.

In 1800 ontstond dit dorpje toen de Markervaart werd gegraven. Voor de werklui werd een café neergezet en ditzelfde café heeft zich weten uit te breiden tot het restaurant dat ’t Kombof nu is. Wij bieden plek aan 80 gasten en op het terras aan 90 gasten. Bij het restaurant zitten twee aanlegsteigers voor passanten en een jachthaven. Op ons mooie terras aan het water worden op warme dagen vele biertjes gedronken en koude flessen rosé geopend. Maar ook in de winter is het gezellig bij ons wanneer de open haard wordt aangestoken en u kunt genieten van een kopje warme chocomel of een glaasje glühwein.

Op onze menukaart staan gerechten met Franse en Hollandse invloeden. Ook bieden wij specialiteiten uit de regio zoals gerookte polderpaling, wouder stoofaal, bourgondische lamsbout of verse asperges. Naast de reguliere kaart die viermaal per jaar wisselt hebben wij een driegangen keuzemenu voor €29,50.

Wij hopen dat u bij ons de sleur van alledag naast u neer kunt leggen en echt kunt genieten van de unieke sfeer van onze restaurant. Wij denken dat de locatie, de reis, de bediening en heerlijke gerechten dit niet moeilijk zullen maken. Komt u eens langs met uw Dinerbon?