De Beurs Eten & Drinken

Adres
Keizersgracht 6
1135 AZ Edam
Telefoon
0299 316471
Dinerbon.com Edam De Beurs Eten & Drinken
Dinerbon.com Edam De Beurs Eten & Drinken
Dinerbon.com Edam De Beurs Eten & Drinken

De Beurs Eten en Drinken is een nieuw eetcafé in het centrum van Edam, waar u kunt genieten van een smakelijk diner in een informele sfeer. Neem dan ook uw Dinerbon mee! De Beurs krijgt vooral veel complimenten ten opzicht van de inrichting met haar prachtige tegelvloer, barokke stijl zithoek, felle kleuren en kleine hebbedingetjes. Dit alles creëert een huiselijke en intieme sfeer. Bijzonder is ook dat u alles wat in de zaak staat kunt kopen voor thuis!

U kunt ook nog eens heerlijk eten bij De Beurs. Ze accepteren ook uw Dinerbon als geldig betaalmiddel. Geniet van een heerlijk diner, waarbij u de keus heeft uit de traditionele eetcaféklassiekers en wat modernere internationale gerechten. Begin uw maaltijd goed met brood met kruidenboter of nachos met kaas. Bestel daarna één van de heerlijke voorgerechten, zoals de gerookte palingfilet of de Thaise currysoep met kip. Het zal moeilijk zijn om een keuze te maken uit de lijst met heerlijke hoofdgerechten. Zo kunt u onder andere uw Dinerbon inwisselen voor kipfilet, een hamburger, ossenhaasbiefstuk of gamba’s met bombaybalisaus. Wilt u liever vegetarisch eten? Ga dan voor de tortizza met geitenkaas, rode biet en balsamico. De vakkundige chefs houden ook graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.

Als u van goede desserts houdt, bent u bij eetcafé De Beurs aan het juiste adres met uw Dinerbon. Wat dacht u bijvoorbeeld van chocolademousse met toffeesaus of cheesecake met rode vruchtensaus? Dat wordt smullen! Uiteraard behoort een uitgebreid kaasplankje met een glaasje port ook tot de mogelijkheden.