Proeflokaal De Knijp

Adres
Spuistraat 16
1135AW Edam
Telefoon
06 - 23103211
Dinerbon.com Edam Proeflokaal De Knijp
Dinerbon.com Edam Proeflokaal De Knijp

Kom op bezoek bij Proeflokaal De Knijp in Edam met uw gezelschap! U kunt dan ook uw Dinerbon meenemen want daar kunt u tegenwoordig bij ons mee betalen. Eten bij ons kan iedere dag, wij maken dan een heerlijk gerecht voor u klaar!

De Knijp is het meest authentieke proeflokaal van de omgeving, begin 1900 begonnen door de firma Stevens. Deze gelachkamer moest door wetgeving in 1978 gesloten worden als horeca en werd voortgezet als slijterij tot 2006 door de familie Stevens. Sinds april 2013 is De Knijp geopend als proeflokaal waar de producten van Wynand Fockink (likeuren en jenevers) centraal staan. Wynand Fockink bevindt zich in Amsterdam en heeft een bijzonder assortiment met een 17e eeuws karakter. Het vriendelijke en ervaren personeel adviseert je hier graag bij!

Met uw Dinerbon kunt u bij De Knijp genieten van een proeverij. U krijgt dan 3 likeuren of jenevers van de plank te proeven. Wij laten de kop erop, zodat er eerst geslurpt moet worden. Ook bieden wij een proefplankje met lekkere Edammer kaas en stokbrood. Als u niet van likeuren of jenevers houdt dan serveren wij ook een koud Texels biertje of gewoon een frisdrankje.

De authenticiteit van De Knijp vindt u ook terug in het bijzondere interieur. De oude tonnen, kerkbank en distilleerketel geven het de uitstraling van een bruin café.

Bij De Knijp kunt u met elk gezelschap genieten van heerlijk eten en drinken in een gemoedelijke, gezellige sfeer. Onze bijzondere producten zullen u zeker verrassen. Kom eens langs met uw Dinerbon!