Brekers

Adres
Helmweg 9
1759 NE Groote Keeten
Telefoon
0224-581421
Dinerbon.com Groote Keeten Brekers
Dinerbon.com Groote Keeten Brekers
Dinerbon.com Groote Keeten Brekers
Dinerbon.com Groote Keeten Brekers

U kunt nu ook uw Dinerbon besteden bij restaurant Brekers in het Noord-Hollandse Groote Keeten. Op een steenworp afstand van het strand kunt u hier zeven dagen in de week genieten van lunch en diner. Brekers is geschikt voor iedereen; van toerist tot zakenman, van vegetariër tot vleesliefhebber, van klein tot groot gezelschap en van een eenvoudig maal tot een exclusief diner. De mooie serre en de stijlvolle inrichting maken van Brekers een zeer populaire locatie voor zakelijke gelegenheden en vieringen. Ook met de hele familie kunt u hier terecht; voor de kinderen is er een binnenjungle, speeltuin en zelfs een huisaap.

De uitgebreide kaart bevat vele verschillende mogelijkheden. Zo kunt u overheerlijke voor- hoofd- en nagerechten a la carte bestellen, maar hebben wij ook andere leuke opties. Zo is er in ons restaurant een Pann&Koek gedeelte waar u oud-hollandse pannenkoeken kunt eten ambachtelijk bereid. Bijna alle combinaties zijn mogelijk! En als uw kinderen graag pannenkoeken eten, maar u iets anders wilt, dan kan dat uiteraard ook.

Een heerlijk stranddag sluit u uiteraard het liefst af met een heerlijke uitgebreide barbecue. Op ons terras is dit mogelijk en vanaf zes personen kunt u genieten van gerechten die u klaarmaakt op uw eigen barbecue. Het is ook geen probleem als het wat minder weer is, want daarvoor hebben wij de binnen BBQ bedacht! Dit is een nieuwe trendy vorm van fonduen en gourmetten met een eigen tafelgrill waarmee u op echt houtskool overheerlijke gerechten kunt bakken.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Komt u dus vooral eens met uw Dinerbon een kijkje nemen bij restaurant Brekers!