Brasserie Tour de France

Adres
Spaarne 94
2011CL Haarlem
Telefoon
023 8446003
Dinerbon.com Haarlem Brasserie Tour de France
Dinerbon.com Haarlem Brasserie Tour de France
Dinerbon.com Haarlem Brasserie Tour de France
Dinerbon.com Haarlem Brasserie Tour de France

Frankrijk heeft iets dat geen enkel ander land heeft. Het is de bourgondische mindset, de sfeer, het eten, dat Frankrijk de ultieme ontspannende plek maakt. Het is dan ook niet gek dat vele Nederlanders jaarlijks met de auto naar dit vakantieland vertrekken en dat een groot deel stiekem droomt van het hebben van een boerderij in het Franse landschap. Om te kunnen genieten van Frankrijk hoeft u echter niet helemaal naar Frankrijk toe. Het kan gewoon met uw dinerbon in Haarlem, en wel bij Brasserie Tour de Franse. Tour de France is een bijzondere brasserie op een prachtige plek in de historische stad. Het ligt namelijk direct aan de rivier het Spaarne en vanaf het terras kunt u de boten en schepen voorbij zien varen.

U bent hier met uw dinerbon van harte welkom te genieten van al het lekkers dat de Franse keuken te bieden heeft. Geniet van een heerlijke Franse baguette als lunch, bijvoorbeeld een baguette met kaas of ham, of warm op met een heerlijke traditionele uiensoep die wordt geserveerd met een stokbroodje uit de over met Gruyère kaas. Proef van de Franse vorm van tosti, de Croque Monsieur, of laat u verassen door smaakvolle charcuterie als voorgerecht. Met uw dinerbon kunt u ook een vis van de dag bestellen of een Bavette, en als nagerecht kunt u genieten van een kaasplankje met maar liefst vijf verschillende soorten Franse kazen.

Beleef Frankrijk in eigen land met uw dinerbon en breng een bezoek aan Brasserie Tour de France in het mooie historische Haarlem!