Cafe Restaurant Vandesande

Adres
Santpoorterplein 1
2023 DM Haarlem
Telefoon
023 525 2394
Dinerbon.com Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Dinerbon.com Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Dinerbon.com Haarlem Cafe Restaurant Vandesande
Dinerbon.com Haarlem Cafe Restaurant Vandesande

Bij VandeSande in Haarlem kunt u met veel gemak een laagdrempelig diner eten. Ze weten hier van uw avond een succes te maken want hier hebben ze goed eten, buitengewoon personeel en een gemoedelijke sfeer. Het is dan ook het doel van het restaurant om u aan het einde van avond u met een glimlach de deur uit te zien gaan. Hier hebben ze een aantal factoren voor. Eentje is simpel, u mag altijd betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

Doordat ze bij VandeSande een gevarieerde kaart hanteren weten ze voor iedere gast een maaltijd op tafel te toveren waar ze van kunnen smullen. De kaart staat vol met gerechten die op het eerste gezicht misschien vreemd op elkaar aansluiten maar geen zorgen, er is wel degelijk goed over na gedacht. Het is bij VandeSande geen gecompliceerde zaak om een diner samen te stellen. Sterker nog, om u tegemoet te komen staat er op de kaart aangegeven welke wijn het beste past bij het gerecht van uw keuze. Hier hoeft u zich natuurlijk aan te houden, maar dat wordt wel aangeraden. Een passende wijn voegt een grote hoeveelheid smaak toe aan het eten.

De kaart heeft ook een gedeelte dat elke week weer veranderd. Dit hangt af van de ingrediënten die de chef-kok op de markt heeft weten te bemachtigen. Deze specials weten veel gasten altijd goed te waarderen en is dan ook één van de redenen dat men met grote regelmaat terug blijft komen.

Het personeel zal er alles aan doen om u op uw gemak te stellen. U zult op uw wenken bediend worden en mocht u vragen hebben staan ze altijd paraat om u uit de brand te helpen. Zoals, bijvoorbeeld, wanneer u wilt betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.