Dijkers eten & drinken

Adres
Warmoesstraat 5-7
2011HN Haarlem
Telefoon
023 551 1564
Dinerbon.com Haarlem Dijkers eten & drinken
Dinerbon.com Haarlem Dijkers eten & drinken
Dinerbon.com Haarlem Dijkers eten & drinken

U kunt nu met uw Dinerbon ook terecht bij Dijkers eten & Drinken. In het pittoreske hartje van Haarlem, te midden van een zichtbaar stukje geschiedenis van de Warmoesstraat, is Dijkers eten & drinken gevestigd in twee monumentale panden, waaronder het befaamde “Huis met de knik”. De leestafel, zithoek en gezellige ronde tafels zorgen voor een huiselijke sfeer en de halfopen keuken geeft u een letterlijk kijkje in de keuken. Hier kunt u met uw Dinerbon genieten van het diner, de lunch, koffie of thee, een borrel of zakelijke meeting.

Op onze lunchkaart vindt u onder andere heerlijke broodjes, salades en warme lunchgerechten. Ook hebben wij wekelijks wisselende Chef’s Specials. Met het diner kunt u heerlijk lang tafelen of juist genieten van een snelle en makkelijke avondhap. Verse producten staan centraal bij de bereiding van onze flammkuchen, salades en vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Ook maken wij graag gebruik van seizoens- en streekproducten.

Naast heerlijk eten, hebben wij uiteraard ook een mooie wijnkaart. Deze is niet compleet zonder een uitgebreide snackkaart. Komt u bij ons alleen een kopje koffie drinken? Dan kunt u hierbij ook kiezen voor onze huisgemaakte taarten.

Met uw Dinerbon kunt u genieten met het hele gezin bij Dijkers eten & drinken. Voor onze kleinste gasten hebben wij een kinderstoel, kindergerechten, spelletjes, boekjes, kleurplaten en een verschoontafel. Gaat het zonnetje schijnen in Nederland, dan kunt u heerlijk plaatsnemen op ons terras in de mooiste straat van Haarlem. Zien wij u snel verschijnen? Vergeet uw Dinerbon van Diner Cadeau niet!