Japans restaurant Kaneda

Adres
Houtplein 34
2012DH Haarlem
Telefoon
023 - 5517650
Dinerbon.com Haarlem Japans restaurant Kaneda
Dinerbon.com Haarlem Japans restaurant Kaneda
Dinerbon.com Haarlem Japans restaurant Kaneda

De echte traditionele Japanse keuken proeven met uw Dinerbon? Dat kan het best bij restaurant Kaneda in Haarlem. Hier waant u zich even in gemoedelijke oosterse sferen door het prachtige decor, de enthousiaste bediening, maar vooral door het heerlijke eten! Onze gerechten bereiden onze chef-koks aan uw tafel op een traditionele teppanyaki bakplaat. Zij bakken voor u heerlijk gekruide garnalen, grillen verse groente en flamberen een sappige ossenhaas; alles recht voor uw ogen. Ook kunt u zich bij ons tegoed doen aan overheerlijke verse sushi. Keuze te over, maar alles bereid van enkel verse pure ingrediënten, die ook nog eens heel gezond zijn.

Onze chef heeft een ruime selectie aan menu’s samengesteld. Deze menu’s laten u op een optimale manier kennis maken met de Japanse keuken. De gerechten zijn zo geselecteerd dat u per gang een mooie opbouw van smaken heeft. Ook kunt u kiezen voor ons verrassingsmenu. Onze chef-kok stelt dit menu samen en hij weet immers het beste wat voor lekkers hij in huis heeft. In Japan is het zeer gebruikelijk dat de chef-kok bepaalt wat u eet.

Uiteraard is het ook mogelijk a la arte of hors-d’oeuvre te bestellen.

Japans restaurant Kaneda is een restaurant voor alle gezelschappen en gelegenheden. Organiseer bij ons de reünie met al uw vrienden of neem uw zakenpartner mee voor een luxe diner.

Wij hopen u snel te zien en heten u bij voorbaat van harte welkom namens het hele team. Vergeet ook vooral uw Dinerbon niet, want die accepteren wij graag. Echter kunt u deze niet combineren met andere kortingen en acties. Hopelijk tot snel!

Graag van te voren reserveren en aangeven dat u wilt betalen met onze Diner Cadeaukaart.