Restaurant het Pakhuis

Adres
Gravinnesteeg 9
2011 DG Haarlem
Telefoon
023 5322810
Dinerbon.com Haarlem Restaurant het Pakhuis
Dinerbon.com Haarlem Restaurant het Pakhuis
Dinerbon.com Haarlem Restaurant het Pakhuis
Dinerbon.com Haarlem Restaurant het Pakhuis

Restaurant cadeau: het populaire Pakhuis in Haarlem

Wie met zijn dinerbon naar Het Pakhuis in Haarlem gaat, wordt niet teleurgesteld. De afwisselende kaart is eigentijds, afwisselend en de gerechten zijn stuk voor stuk prima betaalbaar. Het Pakhuis is een populaire plek voor de Haarlemmers, maar ook van buiten de stad weet men al jaren de weg naar dit restaurant te vinden. Middenin het prachtige stadscentrum (op minimale loopafstand van twee ruime parkeergarages bovendien), in de pittoreske Gravinnesteeg, bevindt zich het gezellige, sfeervolle en eigentijdse Pakhuis. Je restaurantbon of dinerbon vindt hier een prima bestemming.

Eigentijds en (dus) duurzaam

Het eigentijdse restaurant is ruim, maar niet volgepropt met zitplaatsen. De stemming is ongedwongen en niet stijf. En de kaart gaat letterlijk met zijn tijd mee: niet alleen wordt gekozen voor moderne trends, technieken en ingrediënten, ook draait het menu mee met het verstrijken der seizoenen: de koks denken duurzaam en kiezen daarom graag voor seizoensgroenten en lokale producten. Eerlijk eten voor een goeie prijs, zegt Het Pakhuis op haar eigen website. En dat kunnen we alleen maar beamen.

Populair en eigenzinnig zonder pretenties

Het is daarom geen verrassing dat de recensies op de bekende boekingssites goed tot zeer goed zijn. De witte brigade heeft een geheel eigen stijl met invloeden van o.a. de Italiaanse, Spaanse, Franse en Mexicaanse keuken. De passie straalt van de borden af, terwijl de chefs zich niet schuldig maken aan onnodige poespas of moeilijkdoenerij. Overigens is Het Pakhuis een graag bezochte locatie voor vegetariërs: er staan heerlijke, originele vis- en vleesloze maaltijden op het menu. Met een restaurantbon of dinercheque is Het Pakhuis een ideale plek om je vrienden, familie of jezelf een restaurant cadeau te doen. Dat vinden anderen immers ook. Een bloemlezing uit de vele enthousiaste recensies:

"Heerlijk eten, goede bediening en een fijne sfeer"

"...geen toegevoegd omgevingslawaai: we konden normaal met elkaar praten. Kortom: we waren allemaal zeer tevreden!"

"...ondanks dat het erg druk was, kregen we alle aandacht en super lekker eten!!

We komen graag terug, zeer de moeite waard!!"